Hymns from Nineveh er tilbage med nye sange og giver sjælden bandkoncert i Aarhus

Siden debutalbummet i 2011, som blev kåret til Årets Album i GAFFA, har Hymns from Nineveh begejstret anmeldere og vundet et voksende publikums hjerter.

Kunstner-tvillinger maler elefant live udenfor Magasin i Aarhus

To kvindelige kunstnere, tvillingerne Bjørk og Carla, gør en elefant til et kunstværk, når de maler live uden for Magasin i Aarhus torsdag den 30. maj. Duoen er også kendt som Some Other Waves. Elefanten er en del af sommerens vigtigste kunstevent i Aarhus, hvor 30 dekorerede elefanter kan ses over hele byen og skal få os til at tale om psykisk sygdom.

Kaos i morgentrafikken: Lastbil vælter på Aarhus havn

AGF indgår strategisk samarbejde med unikt fodboldakademi i Uganda

AGF har indgået en 15-årig samarbejdsaftale med fodboldakademiet El Cambio i Masaka, Uganda, som gennem de seneste syv år er opbygget af danskeren Thomas Thor, og som har den tidligere AGF-spiller Mads Frost i bestyrelsen. Scout i AGF, Michael Kryger, der har mangeårig erfaring med dansk fodbold, både i Superligaen og på højeste ungdomsniveau som træner og assistenttræner, bliver sportschef på akademiet.

Vildt fremmøde: Så mange besøgte Royal Run i Aarhus

Royal Run er netop løbet af stablen, og i den forbindelse har det populære motionsevent bestilt en analyse fra Teleselskabet 3 af, hvor mange besøgende der deltog ved de fem forskellige Royal Run-løb. I Aarhus var tallet imponerende.

Salling i Aarhus åbner op for nyhed: Bliver Danmarks største

Den 31. maj markerer Salling en festdag i Aarhus.

Søren Bruun i Aarhus med i Sportsbarernes Bibel: Udkommer 3. juni

111 af de bedste sportsbarer i Danmark er udvalgt til ny guidebog. Den giver svar på, hvor man kan bestille bord, se storskærm, følge sit favorithold og spise inden og under kampen. Fællesnævneren er de tre f'er: Fodbold, fjernsyn og fadøl.

Ikoniske Hotel Royal inviterer hele Aarhus til kæmpe genåbningsfest efter millionrenovering

Hotel- og gastronomikoncernen Bühlmann, der står bag den omfattende renovering for et tocifret millionbeløb af Hotel Royal i hjertet af Aarhus, inviterer nu til stor genåbningsfest d. 23. maj 2024.

Menneskejagt i Aarhus: Politimand kørt ned af flugtbilist

Det var en politibetjent fra Østjyllands Politi, der fredag aften blev påkørt i forbindelse med et alvorligt færdselsuheld i Aarhus. Hans tilstand er fortsat kritisk.

Kørte mand ned og stak af: Fodgænger i kritisk livsfare

Fredag aften skete der et voldsomt trafikuheld i krydset ved Silkeborgvej og Åby Ringvej i Åbyhøj ved Aarhus.

Sider