Hymns from Nineveh er tilbage med nye sange og giver sjælden bandkoncert i Aarhus

Pressefoto

Siden debutalbummet i 2011, som blev kåret til Årets Album i GAFFA, har Hymns from Nineveh begejstret anmeldere og vundet et voksende publikums hjerter.

Efter fire engelsksprogede albums, inkl. kæmpehittet A Kid on the Beach, skiftede mennesket bag projektet, Jonas H. Petersen, til at skrive på dansk med de to coronanedlukningsalbums ’Sindets Asyl (2020)’ og ’Julekassen (2021)’, som bar på sensible, eksistentielle pophits som ’Stop Loss’, ’Kastanjer’ og ’Stråle-Tåre-Dråbe’. 

Nu er Jonas H. Petersen tilbage med nye, stærke sange, skrevet under en længerevarende sygemelding med depression sidste år - sange, han selv havde brug for at høre, og som derfor lyser af tro, håb og kærlighed.

Til efteråret udkommer nemlig det syvende album, ’Parabler’, hvorfra de to foreløbige singler, ’Inter Flora’ og ’De Levende’, blotter et sangskriverhjerte der banker trodsigt for livet. 

Sidst, Jonas samlede hele bandet, var til Hymns from Ninevehs 10-års jubilæumskoncert i Store VEGA i 2021, hvor de efterlod publikum i frydefuld ekstase. Nu samles de igen og folder de komplekse lag i sangene fra ’Parabler’, samt håndplukkede perler fra bagkataloget ud. 

Du kan med andre ord forvente livsbekræftende sange af høj kaliber og nærvær af den gåsehudsfremkaldende slags, når Jonas H. Petersen, sammen med sit eminente orkester, giver en af sine sjældne bandkoncerter i DR Koncertsalen og Musikhuset Aarhus. 

Tourplanen er som følger:

06. marts 2025, DR Koncertsalen, København.

14. marts 2025, Musikhuset Aarhus.