Menneskejagt i Aarhus: Politimand kørt ned af flugtbilist

Foto: Presse-foto.dk

Det var en politibetjent fra Østjyllands Politi, der fredag aften blev påkørt i forbindelse med et alvorligt færdselsuheld i Aarhus. Hans tilstand er fortsat kritisk.

Fredag kl. 18.14 skete der et alvorligt færdselsuheld i krydset Silkeborgvej/Åby Ringvej i Åbyhøj, hvor en 31-årig mandlig politibetjent blev påkørt og pådrog sig alvorlige skader. Det skriver Østjyllands politi i en pressemeddelelse.

”Jeg har her til aften modtaget besked om, at en af vores betjente er kommet alvorligt til skade i tjenesten i forbindelse med et færdselsuheld i Aarhus. Han modtager nu behandling på hospitalet, og vi afventer nærmere oplysninger om hans tilstand. Vi er i løbende kontakt med betjentens familie, som er underrettet og til stede på hospitalet,” siger politidirektør i Østjyllands Politi, Kirsten Dyrman.

Politiet var i gang det meste af natten. Foto: Presse-foto.dk

Påkørt under eftersættelse

Bilen der påkørte politibetjenten var allerede på flugt fra politiet, og det var i forbindelse med den eftersættelse, at den 31-årige politibetjent stod klar i krydset til at lægge såkaldte stop sticks ud på kørebanen med henblik på at få standset bilen.

Politibetjenten blev påkørt af bilen, der kom kørende med meget høj fart, hvorefter føreren af bilen flygtede fra stedet ad Silkeborgvej i retning af Brabrand.

Politiet har siden påkørslen arbejdet på at finde frem til både flugtbil og flugtbilist. Flugtbilen er blevet fundet ikke så langt fra uheldsstedet, men den formodede flugtbilist, 20-årige Mohamad Tarek Younes, er fortsat på fri fod.

Mohamad Tarek Younes efterlyses af politiet i forbindelse med et alvorligt færdselsuheld fredag aften.Mohamad Tarek Younes beskrives som: 20 år, 185 cm høj, muskuløs, mørk i huden, sort mellemlangt hår og skæg.

Politiet beder derfor også fortsat offentligheden om hjælp til at finde frem til ham.

Har man oplysninger om selve færdselsuheldet, eller har man viden om, hvor den efterlyste Mohamad Tarek Younes befinder sig, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

 

Foto: Presse-foto.dk