Salling i Aarhus åbner op for nyhed: Bliver Danmarks største

Foto: Shutterstock

Den 31. maj markerer Salling en festdag i Aarhus.

Her åbner varehuset stolt sine døre op for tre nye fashionetager fyldt med spændende nyheder og eksklusive mærker.

Med stor forventning ser Salling frem til at præsentere kunderne for et bredt udvalg af high-end brands, herunder Malene Birger, HUGO Blue, NN07, Veja, HOKA og mange flere.

En af de store attraktioner bliver den imponerende skoafdeling, som inkluderer en luksuriøs sneakers-shop samt Danmarks største sortiment af både UGG og Birkenstock. Det bliver Danmarks største skoafdeling.

Her kan sneaker- og skofans dykke ned i et univers af fodtøj og finde deres nye favoritter blandt de mange nye og velkendte mærker.

På dametagen har Salling skabt et skønt loungeområde med en lille bar, perfekt til en afslappende shoppepause. Her kan man nyde en forfriskning og tage et pusterum fra shoppingen i de hyggelige omgivelser.

Festlighederne skydes i gang fredag den 31. maj kl. 10.00, hvor Sallings Direktør, Marianne Bedsted, vil stå for den officielle åbning ved at klippe snoren til den nye store skoafdeling.

Åbningsceremonien markerer starten på en weekend fyldt med sjov og spænding, hvor vi byder på musik, bobler, goodie bags og mange andre aktiviteter. Der vil blandt andet være mulighed for at få lakeret negle, deltage i konkurrencer og nyde den festlige atmosfære.

De festlige aktiviteter fortsætter hele dagen fredag og igen lørdag, så der er rig mulighed for at komme forbi og opleve de nye fashion etager og alt det, de har at byde på.

Dagens program

Kl. 10.00: Direktør Marianne Bedsted byder velkommen og klipper snoren til Danmark største skoafdeling

Kl. 10-16: DJ spiller på herreetagen

Kl. 14-18: Nailberry lakerer i dagens anledning sommernegle. Find dem på skoetagen

Kl. 15-19: DJ spiller på skoetagen

Fra kl. 15: Servering af bobler i loungeområdet på dameetagen til de første gæster, der fejrer den festlige åbning med os

Konkurrence: Vind gavekort på 10.000 kr. til Salling

Aktiviteter: Kom og mød brandeksperter på damesko, dametøj, herretøj. Der vil være konkurrencer, goodiebags, gaver og meget mere