Klublegende laver Aarhusburger: Resultaterne på fodboldbanen bestemmer prisen

Den mangeårige AGF-spiller Martin Jørgensen har indgået et samarbejde med restauranten Cock’s & Cows. Martin Jørgensen og Cock’s & Cows introducerer nu Aarhusburgeren, som er sammensat af den tidligere landsholdsspiller. Burgerens pris afhænger alene af AGF´s anstrengelser på banen.

Nicklas Bendtner indtager hovedrollen i Opels nye reklamekampagne

FCK-angriberen Nicklas Bendtner viser en ny side af sig selv i Opels reklamekampagne, som netop er blevet lanceret på TV og de sociale medier. Bendtner optræder i rollen som interesseret kunde hos Opel. Men er den kontroversielle fodboldspiller og mediepersonlighed overhovedet fornuftig nok til at køre i en Opel, som mange danskere ifølge et omfattende studie forbinder med både kvalitet og pålidelighed?

Træk stikket i pause recovery studio

Signe og Jonas Bak Klit sagde deres arbejde op i 2017 for at tage på jordomrejse med deres to små børn. En travl og rutinepræget hverdag som folkeskolelærer og markedsdirektør skulle sættes på pause for at få mere tid til familien. Et tilfældigt møde med flotation therapy i Californien gav dem et nyt syn på livet. Signe og Jonas har taget den innovative behandlingsform med sig hjem til Aarhus og gjort den til en ny levevej i pause recovery studio.   

Podcasten Deutschstunde udbreder kendskabet til vores store nabo mod syd

En sen aften på et aarhusiansk kollegie blev de to tyskstuderende Peter Kolby og Mikkel Lassen enige om, at deres fælles interesse for Tyskland og tysk kultur skulle begejstre mange flere end bare dem selv og deres medstuderende, derfor startede de podcasten Deutschstunde, hvor både fagnørder og tyskinteresserede lyttere bliver klogere på Tyskland, som har meget mere at byde på end Ritter Sport og Rammstein.  

Akademiker gik kokkevejen

På Oddervej 112C ligger take away-stedet Kålhøgen. Her er der gode gryderetter på menuen.

Mød kandidaterne: For Konservative er EU et fredsprojekt

Jane Christensen har svært ved at holde sin mund. Det ved hun godt. Som mor til tre voksne børn har hun en oprigtig interesse i mennesker og personlig udvikling.

Mød kandidaterne: Jørgen Grøns modstand mod EU har haft konsekvenser

Jørgen Grøn har arbejdet med EU-politik siden folkeafstemningen om dansk medlemskab af EF i 1972. Folkebevægelsen mod EU er Jørgen Grøns hjertebarn. Han var nemlig selv med til at stifte den.

Mød kandidaterne: Radikales kandidat ønsker lige rettigheder for alle

Peter Miltersen Sørensen er fra Daugaard mellem Vejle og Juelsminde. Den musikbegejstrede politiker tilbragte sin folkeskoletid i Daugaard, på gymnasiet i Vejle og som statskundskabsstuderende ved Aarhus Universitet.

Mød kandidaterne: Socialdemokrat drømmer om den grønne førertrøje

Niels Fuglsang kommer fra Thy, og hans far var deltidslandmand. I dag bor Niels Fuglsang i et bofællesskab på F.G.E. Rostrups Vej i Aarhus, hvor tidligere Aarhus-borgmester Thorkild Simonsen engang boede.

Mød kandidaterne: Kirstine Bille fra SF

Kirstine Bille har dybe rødder på Djursland: Her er hun født, opvokset og bosiddende i dag. Kirstine Bille er en erfaren politiker både lokalt og regionalt. Et evigt nysgerrigt og videbegærligt menneske som brænder for klimaet og den danske natur.

Sider