Klublegende laver Aarhusburger: Resultaterne på fodboldbanen bestemmer prisen

Modelfoto. Foto: Shutterstock

Den mangeårige AGF-spiller Martin Jørgensen har indgået et samarbejde med restauranten Cock’s & Cows. Martin Jørgensen og Cock’s & Cows introducerer nu Aarhusburgeren, som er sammensat af den tidligere landsholdsspiller. Burgerens pris afhænger alene af AGF´s anstrengelser på banen.

Den tidligere AGF-anfører Martin Jørgensen har kastet sig ud i et opsigtsvækkende samarbejde med restauranten Cock´s & Cows. Den nye Aarhusburger skal samle byen omkring Cock´s & Cows´ restaurant på Åboulevarden. Martin Jørgensen var dog ikke solgt lige fra dag ét:

”Jeg vil ikke sige, at jeg slog til med det samme. Det var vigtigt for mig, at det ikke bare var et reklamefremstød, for så var jeg ikke gået med. Efter at have talt med Lasse over flere omgange, stod det klart, at Cock´s & Cows stod med et reelt ønske om at samle byen og give noget til Aarhus, og det vil jeg gerne stille mig bag. Og så har det været sjovt at udvikle burgeren, som jeg i al beskedenhed synes er vellykket”, udtaler Martin Jørgensen til Århus Stiftstidende

Martin Jørgensen spillede mere end 10 år som professionel fodboldspiller i Italien. Og den spændende italienske madkultur har sat sit aftryk i ham - og nu også i Aarhusburgeren. Burgeren består nemlig af parmaskinke, oksekød, parmesan, tomatsauce, pesto og rucola:

”Det er Italien møder Aarhus”, siger Martin Jørgensen til avisen.

For hele Aarhus 

Den nye Aarhusburger er et forsøg på at samle hele byen og gøre Cock´s & Cows til en fælles oase for alle aarhusianere – ikke kun de mange passionerede AGF-fans. Partner hos Cock´s & Cows, Lasse Wiwe, uddyber:

”Vi er da godt klar over, at det her er et ambitiøst projekt, men vi er her ikke bare for at drive en forretning. Vi vil give noget til byen og være en del af lokalsamfundet, og det her er vores måde at gøre det på”.

Prisen på Aarhusburgeren er ikke fast. Så langt fra endda. Cock´s & Cows lancerer burgeren i kampagnen ”Kasser gir Burger”. Det er nemlig alene op til AGF-spillerne, hvor meget aarhusianerne skal betale: Hvis AGF vinder, får man burgeren til halv pris – både på kampdagen og dagen efter. I tilfælde af enten uafgjort eller nederlag sætter Cock´s & Cows prisen ned med 10 procent for hvert mål, ”de Hviie” sender i kassen: