Sådan er butikkernes åbningstider i Aarhus i julen

Nu er det endelig jul, og det er tid til familiehygge. Det er dog også nu, at den store julemiddag skal serveres, og er du en af dem, som handler i sidste øjeblik eller har du glemt rødkålen, så kan det blive svært at skaffe, da de fleste butikker lukket i juledagene.

Michael og Kathrine fra Gift ved første blik: Tilbage på tv et år efter

Gift ved første blik har fået rekord mange ansøgere i år. Man kunne nok fristes til at tro, at det kunne have noget at gøre med sidste år succespar – Michael og Kathrine, som ikke bare holdt sammen efter programmet, men også startede deres egen blog. Vi har talt med Kathrine.

Her kan du fejre sankthans i Aarhus

På søndag fejrer vi sankthans med bål og sang, men hvor kan du fejre det, og hvor er det bedste arrangement til dine behov. Vi har lavet en liste over, de arrangementer vi fandt interessante i Aarhus.

Her kan du handle ind i helligdagene: Åbningstider i Aarhus på Kristi himmelfartsdag

På en helligdag kan det være svært at finde butikker der har åbent. Du skal dog ikke fortvivle, for Aarhus24 har været alle butikkerne i Aarhus og omegn igennem, og giver dig her et overblik over, hvilke butikker der har åbent på Kristi himmelfartsdag.

Her kan du handle ind i helligdagene: Åbningstider i Aarhus i påsken

I påsken kan det være svært at finde butikker der har åbent. Du skal dog ikke fortvivle, for Aarhus24 har været alle butikkerne i Aarhus og omegn igennem, og giver dig her et overblik over, hvilke butikker der kan redde din påske.

Bordtennis: 15-årigt storttalent fra Viby BTK skal med til EM

Sally Maribo fra Viby BTK skal til EM i Tjekkiet til sommer. En stor drøm for hende, men også noget hun har kæmpet hårdt for. Alle dage i ugen spiller hun bordtennis, og hendes familie hjælper til i kulissen for at få alle ender til at hænge sammen.

Interview: krimiforfatter Thomas Bagger bliver kaldt en sensation - ”Jeg forsøger hele tiden at prøve noget nyt”

Aarhusforfatter Thomas Bagger bliver kaldt en Mofibo-sensation, for med over 30.000 der har læst hans bøger, klarer han det suverænt som krimiforfatter. Selv har han altid elsket krimier og spændingen i ikke at vide, hvad der skal ske.