Tag på burgerskole i Aarhus – Lær at lave den lækreste gourmetburger

Hos Aarhus Central Food Market har du mulighed for at kommer på burgerskole den 4. november, hvor du kan lære at skabe den ultimative gourmet-burger. Har du en ven, der laver de tarveligste burgere, så bør du måske tage personen med.

Er du blandt dem der elsker at sætte tænderne i en saftig burger, men når du selv forsøger at skabe den lækre spise i køkkenet, så smager den slet ikke, som på de bedste burgerbarer. Heldigvis er der råd at hente, for den 4. november har du mulighed for at komme på en såkaldt burgerskole i Aarhus, hvor du kan lære at skabe den lækreste gourmet-burgere.

Burgerkæden Hungry Dane afholder to burgerskoler, hvor du har mulighed for at få opskriften samt lære at lave den gode burger, der netop er blevet kåret til årets burger i København af URBANguide.

Burgeren der består af sprød salat, smagfuld dressing, saftig sous-vide-kød i en blød brioche-burgerbolle med smeltet ost, har du mulighed for at skabe, og sammen med det får du et gennemført program, hvor du både får viden omkring smag og sanser, samt en smagstest af de fem smagsnuancer.

Prøv også: Helsebutik med kosttilskud

Der er plads til 2x16 elever på de to burgerskole-hold, som afholdes klokken 11:30 til 13:30 og fra 14:00 til 16:00. Prisen for skolen er 189 kr. og med i prisen er også en lækker burger fra Hungry Dane.

Programmet for burgerskolen

  • Viden om smag og sanser – og hvordan du arbejder med smag
  • Smagstest af de 5 smagsnuancer (salt, sødt, surt, bittert, umami)
  • Definitionen og opskriften på den ultimative burger
  • Du får en valgfri burger fra Hungry Dane med derfra i hånden.

Du finder burgerskolen hos Aarhus Central Food Market, Skt. Knuds Torv 7-9, 8000 Aarhus C.

Billetterne der sælges via Smagaarhus kan købes her.