Ringenes Herre-eventyr får sin afslutning i Musikhuset: Billetter er netop sat til salg

Da den første film med stjerner som Viggo Mortensen og Elijah Wood på rollelisten spillede i Musikhuset i september 2017 var det for fulde sale og igen i år er interessen for at følge med i Frodo og vennernes videre færd overvældende.

Ringen sluttes, når Musikhuset Aarhus til næste år viser den tredje film i Ringeres Herre "Kongen vender tilbage" som en storslået filmkoncert med live-musik af Aarhus Symfoniorkester. Billetter kan købes allerede nu.

Alt imens Frodo og alle de andre magiske karakterer fra Ringenes Herre-universet rykker ind i Musikhusets største sal i denne uge, når De To Tårne vises som filmkoncert, offentliggør Musikhuset Aarhus, at også den tredje film i serien, Kongen vender tilbage, vises som storslået filmkoncert med live-musik af Aarhus Symfoniorkester og stort kor til næste år.

Ligesom det var tilfældet med den første film i serien sidste år, og film nummer to i denne uge, vises filmen på et stort lærred i Musikhusets Store sal, hvilket for en stund gør salen til Danmarks største biografsal.

”Vi er glade for den enorme interesse vores gæster viser for Ringenes Herre og hele filmkoncert-konceptet, som vi var de første herhjemme til at introducere. Det tiltrækker især et yngre publikum, og det er vigtigt, da mange i salen formentlig vil opleve klassisk musik live for allerførste gang. Når først man har oplevet bruset fra et stort symfoniorkester, har de forhåbentlig mod på at opleve klassisk musik igen” siger Musikhusets programchef, Mette Kier.

Musikhusets egen statistik viser, at mere end 50 procent af gæsterne til Ringenes Herre Live er under 30 år.

En i en lang række af filmkoncerter

Ringenes Herre Live markerer nok engang, at de store filmkoncerter med filmklassikere i selskab med storslået musik fra dygtigt symfoniorkester live på scenen er noget, der tager kegler hos publikum.

Flere store filmkoncerter er på programmet Senere på året er det så tid til James Bond-filmen Casino Royale og Disneys Skønheden og Udyrets, mens Star Wars har premiere til næste år i Musikhuset.

Ringenes Herre Live - Kongen Vender Tilbage spiller i Musikhusets store sal fra den 31. oktober til den 2. november 2019. Billetterne er netop sat til salg, og kan købes på Musikhusets hjemmeside her.