Nyt Legoland-legerum til børnene på Aarhus Universitetshospital i Skejby

Den 23. oktober åbner Legoland et helt nyt legeområde på Børne- og Ungeafdelingen på Aarhus Universitetshospital Skejby. Her kan børnene gå på opdagelse i skov og jungle, sejle som en ægte pirat og meget mere i et nyt Legoland-tematiseret legerum.

Legoland er i fuld gang med at lægge sidste hånd på et nyt legerum på Skejby Sygehus, som skal være med til at give de indlagte børn og deres familier på Børne- og Ungeafdelingen et afbræk i hverdagen på sygehuset.

"Vi er rigtig glade for, at vi kan bringe lidt Legoland-magi ud til de børn, som ikke selv er i stand til at besøge parken. Med det nye Legoland-legerum håber vi, at vi kan være med til at give indlagte børn og deres familier et tiltrængt pusterum, mens de er på hospitalet," siger Christian Woller, direktør for Legoland.

På opdagelse i velkendte rammer

Når børnene for første gang bevæger sig ind i det nye legerum, er det ikke helt fremmed for dem. Legerummet henter inspiration fra Legoland-parken og bliver markeret med to farverige indgange, ligesom det vil få tematiseret grafik på vægge og vinduer og indeholde flotte lego-modeller. Alt det skal være med til at give en magisk og inspirerende Legoland-oplevelse for børnene.

På Børne- og Ungeafdelingen glæder de sig over de nye områder og til at overraske børnene.

"Vi har længe ønsket indenfor afdelingen at kunne tilbyde vores børn og familier et sted, hvor de kunne få en god pause fra sygdom og bekymringer. Vi glæder os derfor rigtig meget over at se projektet blive til virkelighed. Hvor vi før havde en lidt anonym glasgang, som vi mest brugte som gangvej, har vi nu fået både en jungle, en piratkyst og en undervandsverden. Nu kan alle vores børn finde et hjørne i et af legeområderne, som kan sætte deres fantasi og legelyst i gang," fortæller Rune Weis Næraa, ledende overlæge ved Børne- og Ungeafdelingen på Aarhus Universitetshospital.