Kendt gospelkor fra New York spiller med lokalt kor i Aarhus

Harlem Spirit of Gospel Choir kommer til Danmark på en lille tourné i løbet af julen, hvor de starter ud i Aarhus den 9. december. Her skal de spille med det lokale kor Koinoia.

I løbet af december kommer det verdenskendte Harlem Spirit of Gospel Choir til Danmark, hvor de skal turnere land og rige rundt. Koret fra New York starter ud i Langenæskirken i Aarhus den 9. december, hvor de skal spille sammen med det lokale kor Koinonia.

Koinonia er et ambitiøst amatørkor, der har eksisteret siden 2011, og de tæller i dag mellem 35 og 40 medlemmer. De kommer til at varme publikummerne op, inden Mr. Anthony Morgan og fire nøje udvalgte sangere fra Harlem Spirit of Gospel Choir giver den gas.

Sidst Harlem-koret gæstede Aarhus, var det i Aarhus Musikhus, og der var det en kæmpe succes. Nu afholdes koncerten tæt på jul, og det kommer blandt andet til udtryk i flere af korets sange.

”Kontroversielle, professionelle, energiske, inspirerende og åndsfyldte! De lyd- og sanseindtryk, som The Harlem Spirit of Gospel møder en med, rammer en med en kraft, der ikke lader sig standse. De bevæger sig med englene,” lyder det fra Annette Vinther Hansen, ejer hos AVH Productions Concerts, der står bag koncerten i Aarhus.

Hvis du gerne vil opleve Harlem Spirit of Gospel Choir i Langenæskirken i Aarhus, så kan du købe dine billetter lige her. Prisen er 300 kroner + 20 kroner billetgebyr.

Om Harlem Spirit of Gospel Choir

Harlem Sprit of Gospel Choir er et amerikansk gospelkor med base i Harlem, New York. Det er et af USA's mest prominente gospelkor, som har optrådt med nogle af de største kunstnere i verden. Dette tæller blandt andet Paul McCartney, Whoopi Goldberg, Volbeat, Bono, Jessica Simpson, Josh Groban og mange flere.

Gruppen blev stiftet den 15. januar 1986 af Allen Bailey, og består i dag af 65 medlemmer i alderen 17 til 70 år. Hvert år turnéer gospelkoret verden rundt, og de er det første amerikanske gospelkor, der har optrådt i Australien, New Zealand, Kina, Rusland, Polen, Litauen, Letland, Estland, Tjekkiet, Serbien, Slovenien, Slovakiet og Marokko, og de leder løbende efter nye steder at optræde.

Til december kommer de altså til Danmark, hvor de den 9. december optræder i Langenæskirken.