Café Smagløs hylder de nye studenter

Foto: Café Smagløs

I mange år har de studerende i Aarhus besøgt Café Smagløs i massevis, og nu giver Café Smagløs de nyudklækkede studenter en god gave til gengæld.

Vi ser dem overalt – de nye studenter med deres fine huer med farvede bånd. Mange fejrer dem på forskellig vis, og hos Café Smagløs i Aarhus har de også valgt, at give studenterne en gave med på vejen.

Drinks og mad

”Hellere Smagløs end Talentløs” er Café Smagløs’ motto, og med det motto laver de mad som de studerende elsker. Men det er ikke det hele – ud over at være en café med dejlig mad, så giver Café Smagløs også de studerende et lækkert sted at gå i byen, for når maden tages af bordet forvandles Café Smagløs til et fedt gå-i-byen sted med lækre drinks.

Derudover kan man opleve en masse dejligt live-musik og caféen er indrettet så den passer til navnet –nemlig med smagløst interiør, så man kan slappe af i en uformel atmosfære.

Tilbuddet til de nye studenter

Hos Café Smagløs elsker de studenter, og ved også godt at man som ny student har mange ting, som man skal bruge penge på. For det første skal man have nyt tøj, og så er der studenterhuen og fester og studentervognen. En nylig undersøgelse viste, at en student i gennemsnit bruger 10.000 på studentertiden, så kan man spare på noget, så er der klart, at det falder i god jord.

Café Smagløs ønsker de tillykke med huen med et knaldtilbud på øl. Har man sin hue på, kan man nemlig få en halv liter Carlsberg til 25 kroner. Så det er noget af et tilbud for de nye studenter.

Så skal du have billig øl som student, så skal du kigge forbi Klostertorvet i Latinerkvarteret.

Foto: Café Smagløs Facebook