Sportschef: Ny målmand i dag

Meget tyder på, at AGF kan præsentere en ny målmand senere på dagen.

Forleden røg AGFs førstemålmand til La Liga, men allerede i dag kan en ny forstærkning være på vej.

I forgårs solgte AGF den populære serbiske målmand, Aleksandar Jovanovic, til La Liga klubben, SD Huesca. Det efterlod et hul på målmandsposten, hvor det i første omgang er reservekeeper, Oscar Whalley, der skal træde til.

Whalley skal dog ikke føle sig for sikker på fast spilletid, for AGF har en forstærkning lige rundt om hjørnet. Det fortæller AGF's sportschef, Peter "PC" Christiansen til Aarhus Stiftstidende.

"Det kan det sagtens. Vi går efter kvalitet. Og så handler det også lidt om, hvilken type vi vil have. Det er en mand, der skal indgå i et samarbejde med Oscar og Nikolai Pold (målmandstræner, red.). Og jeg regner med, at det er noget, vi har styr på i morgen (torsdag, red.) hvis ikke i dag," fortæller Peter "PC" Christiansen til den lokale avis.

Som den vågne læser vil lægge mærke til, så kom disse udtalelser fra sportschefen i gårsdagens avis, og det burde betyde, at AGF præsenterer en ny målmand i dag. Skulle det ikke ske, så har AGF fortsat indtil midnat i morgen, hvor transfervinduet lukker.