Officielt: AGF målmand skifter til La Liga

Jovanovic i den serbiske landsholdstrøje. Måske betyder skiftet til La Liga, at der er flere landskampe i vente.

Aleksandar Jovanovic er blevet solgt til den spanske La Liga klub, SD Huesca, der i øjeblikket er placeret på en 7. plads i den bedste spanske række.

Så blev det officielt. For ganske få timer siden blev Aleksandar Jovanovic spottet i Billund Lufthavn, hvor han skulle med et fly til Frankrug. AGF's sportschef Peter "PC" Christiansen ville ikke afvise, at AGF var ved at sælge den serbiske målmand, og det var der god grund til.

AGF har nemlig i dette øjeblik udsendt en pressemeddelelse, hvor i der står, at AGF har solgt Aleksandar Jovanovic til La Liga klubben SD Huesca, der i øjeblikket indtager en 7. plads i La Liga med fire point efter to spillerunder.

"Vi har hele tiden vidst, at Jovanović har haft ambitioner om at prøve sig af på en højere hylde og derfor nok ikke ville blive sin kontraktperiode ud. Jovanović har igennem længere tid været en del af en stærk defensiv, og nu er der så opstået en mulighed, der baner vejen for, at han kan prøve sig af i La Liga, og som også var tilfredsstillende for os. Vi ønsker Jovanović held og lykke med de nye udfordringer og takker ham for hans tid i klubben," udtaler Peter "PC" Christiansen.

Mens Aleksandar Jovanovic kan få debut mod selveste FC Barcelona i weekenden, så er AGF allerede i gang med at lede efter en erstatning. I første omgang skal Oscar Whalley dog være førstemålmand.

Kilder til Aarhus24 mener, at AGF får små 2 millioner euro for målmanden.