Patrick Olsen skifter til AGF

Patrick Olsen skal nu tørne ud for AGF. Foto: Pressefoto

AGF styrker 3F Superliga-truppen med Patrick Olsen, som AGF har købt fri i AaB.

Den 26-årige midtbanespiller slutter sig dermed med det samme til truppen på Fredensvang, der er i fuld gang med forberedelserne til den nye sæson, som starter med kvalifikationen til Europa League på torsdag i næste uge.

Før sin tid i AaB har Patrick Olsen blandt andet spillet i Brøndby IF, Inter, Grasshopper og i norske Strømsgodset, hvorfra han kender cheftræner David Nielsen, da han var cheftræner i den norske klub. Nu genforenes Patrick Olsen med David Nielsen på Fredensvang.

"Jeg er glad for, at vi er nået til enighed med AaB om den her transfer. Patrick er en dygtig spiller, der kommer til at bidrage med meget godt til vores hold. En teknisk fremragende spiller, som både kan lave mål og assists. Han er en ambitiøs og meget seriøs spiller, der vil noget med sin fodbold. Han brænder igennem på banen og jeg føler mig overbevist om, at han kommer til at få mange fans her i Aarhus, hvor vi elsker arbejdsomme spillere, som vil gøre alt for at vinde," siger sportschef i AGF, Peter Christiansen.

Selv er Patrick Olsen også meget glad for skiftet til AGF, hvor han tiltræder med det samme og har første arbejdsdag på Fredensvang i dag.

"Efter en god dialog med PC og David var jeg ikke i tvivl om, at det her er en fantastisk mulighed for mig. AGF havde en flot sæson sidste år, og jeg ser frem til at blive en del af et godt hold og bidrage til at bygge videre på den udvikling, som klubben er inde i. Jeg har været imponeret af den gejst og stærke vindermentalitet, AGF har vist, når jeg har mødt dem som modstander, og sådan er jeg også som spiller. Så på den måde synes jeg også, at det er et godt match, og jeg glæder mig meget til, at Ceres Park skal være min nye hjemmebane, og jeg kan ikke vente med at vise mig frem for tilhængerne i Aarhus," siger Patrick Olsen, der har lavet en femårig aftale med AGF.

Patrick Olsen, der debuterede i 3F Superligaen for Brøndby IF i 2012, spillede 35 kampe i 3F Superligaen for AaB i sidste sæson, hvor det blev til syv mål og tre assist. Han er noteret for 49 ungdomslandskampe for Danmark.