Ankersen skifter til Esbjerg

Ankersen fortsætter i Esbjerg. Foto: Shutterstock

Efter kontraktudløb har mange AGF-fans med spænding set frem til, hvor Jakob Ankersen ville fortsætte sin karriere. Selvom benene er til det, så bliver det ikke på højeste niveau.

Esbjerg har bekræftet, at Jakob Ankersen rykker tilbage til den klub, som han fik sit gennembrud i. Hele idéen er en hurtig oprykning til Superligaen, så Esbjerg kan komme tilbage til fordums styrke og levere store præstationer.

Jakob Ankersen har skrevet under på en aftale på tre år i Esbjerg.

Jakob Ankersen har haft flere tilbud på hånden, ligesom han har afvist AGFs tilbud, der efter hans mening ikke var gunstig nok i forhold til, hvad han havde fortjent.

AGFs fans havde håbet på en forlængelse, men AGF ville det anderledes og tilbød kun en kort kontrakt med løn, der ikke var attraktiv nok for kantspilleren.

Der er ingen tvivl om, at Ankersen bliver en af Esbjergs helt dyre drenge.

Til Esbjergs hjemmeside siger Jakob Ankersen:

"EfB er min klub, og jeg har altid ønsket at komme tilbage og spille, hvor det hele startede, så jeg er selvsagt glad for, at det er lykkes. Når det så er sagt, stiller jeg mig ikke tilfreds med blot at være hjemme igen, og sammen skal vi være ambitiøse omkring den kommende sæson."

Også ledelsen i Esbjerg er tilfredse med aftalen.

"Det er en spiller fra øverste hylde, og han passer perfekt ind i den måde, vi spiller fodbold på. Det handler om power og hårdt arbejde, og Ankersen matcher godt ind i de rammer, så jeg er ikke i tvivl om, at han bliver et vigtigt offensivt våben for os i de kommende sæsoner," siger sportschef Jimmi Nagel Jacobsen.