Nephew vender tilbage til Aarhus - billetsalg starter på fredag

Nephew starter deres arenatour i Ceres Arena den 1. marts 2019.

Nephew starter deres nye arenatour i Ceres Arena, hvor 7.000 aarhusianere har mulighed for at synge med på 'Superliga' 'En Wannabe Darth Vader' og mange andre populære numre.

Den 1. marts 2019 vender Nephew tilbage til Aarhus, hvor de giver koncert i Ceres Arena. Nephew lavede comeback tidligere på året, da de indtog Orange Scene på Roskilde Festival. Dette var den første koncert efter en pause på 5 år, og hvis man var bange for, at Simon Kvamm og co. havde glemt hvordan man performede, så kunne man godt tro om igen.

Det var nemlig et ekstatisk publikum, og mindst ligeså ekstatiske anmeldere, der gav koncerten 5-stjerner i stort set alle medier. Nephew er tilbage, og de er klar til at fyre op for den vildeste fest i Ceres Arena.

"Det er en stor fornøjelse, at vi - som det første sted på turnéen - kan præsentere Nephew på deres hjemmebane. Nephew har en stor og loyal fanskare i Aarhus og Østjylland, og vi glæder os til at se dem til koncerten til marts," fortæller eventchef i Ceres Park & Arena, Hanne Bisbo Stadsgaard.

Billetterne til Nephew koncerten kan købes via ticketmaster fredag den 31. august. Er man indehaver af et AGF sæsonkort, vil man have mulighed for at købe billetterne i forsalg.