Mustafa Amini tilbage på landsholdet

Ved VM i sommers var Mustafa Amini ikke udtaget til det australske landshold, der blandt andet krydsede klinger mod Danmark. Billedet her er fra før den kamp som endte 1-1. Foto: Shutterstock

AGFs Mustafa Amini er tilbage på det australske landshold, når de samles til en træningslejr i Tyrkiet i september måned.

Mustafa Amini har udviklet sig til at være en af de bærende kræfter hos AGF, og det er ikke gået uset hen. Den nye australske landstræner, Graham Arnold, har netop sat navn på de spillere, der skal deltage i en træningslejr i Tyrkiet i september måned.

Træningslejren er en måde, hvorpå den nye træner kan se sine spillere an i stedet for i en almindelig træningskamp.

Mustafa Amini var rigtig glad og stolt over udtagelsen, da Aarhus24 fangede ham for lidt siden.

“Jeg er rigtig glad, og jeg glæder mig over at være udtaget. Det er en ny chance, og en ny mulighed for at vise mig frem for den nye træner,” udtaler Mustafa Amini.

Amini har tidligere været inde omkring det australske landshold, men han blev fravalgt til VM-slutrunden i Rusland af den daværende træner, Bert Van Marwijk. Skuffelsen har lagt sig hos Amini, der vender tilbage mere motiveret end nogensinde.

“Australien er mit land, så selvfølgelig er jeg motiveret. Jeg var meget skuffet over ikke at komme med til VM, men den skuffelse vender jeg i stedet og bruger som motivation. Jeg tager udtagelsen som et klap på skulderen over mine præstationer og så glæder jeg mig til at være en del af en ny æra,” lyder det fra en glad Amini.

Også FC Midtjyllands Awer Mabil er udtaget til landsholdssamlingen.