Jovanovic spottet i lufthavnen - På vej væk?

Har Jovanovic haft sin sidste optræden for AGF?

Aleksandar Jovanovic er set i Billund Lufthavn, og meget tyder derfor på, at den serbiske målmand er på vej til en ny klub.

Forleden udtalte Aleksandar Jovanovic, at et salg meget vel kunne komme i løbet af de næste par dage, da der havde været konkrete bud på den serbiske målmand. Dagene er gået, transfervinduet nærmer sin afslutning, og rygterne tog langsomt til, lige indtil i dag.

Fredag midnat lukker transfervinduet, og dermed er det ikke længere muligt at købe spillere til den danske Superliga. Sælge kan man stadig godt, men det gør de færreste medmindre de allerede har en forstærkning klar i truppen.

Forstærkningen i AGF hedder Oscar Whalley, og det er ham, der skal overtage pladsen i målet, hvis Aleskandar Jovanovic bliver solgt, og det er der meget, der tyder på.

Aarhus Stiftstidende skriver her til eftermiddag, at Jovanovic er blevet set i Billund Lufthavn, hvor han skulle med et fly mod Frankfurt. Meget kunne derfor godt tyde på, at AGF er blevet enige med en klub om et salg af Jovanovic, og at den serbiske målmand nu er rejst af sted for at skrive under på en kontrakt.

Stiften talte ligeledes med AGF's sportschef, Peter "PC" Christiansen og han ville ikke afvise, at Jovanovic er ved at blive solgt.