Rygte: Jovanovic til La Liga?

Aleksandar Jovanovics kamp mod FC København, kan meget vel have været serberens sidste i den grønne målmandstrøje. Han meddeler nemlig selv, at han har interesse fra to af de største ligaer i verden.

AGFs serbiske målmand, Aleksandar Jovanovic har i den grad vist sig som en sikker sidste skanse, hvor han i denne sæson allerede har reddet to straffespark mod hhv. FC Midtjylland og FC København.

De flotte præstationer fra foråret er dermed fortsat for Jovanovic, og det kan komme til at koste et salg. Jovanovic udtrykte nemlig efter kampen til Ekstra Bladet, at han håber på en hurtig transfer, da der er bud fra to af de største ligaer.

"Jeg har det fantastisk her i klubben. Mit forhold til fansene er fantastisk. Men det kan godt være, at det snart er tid for mig at rejse. Jeg ved, at der er interesse for mig fra en af de to største ligaer i verden.," udtaler Jovanovic til Ekstrabladet.dk og uddyber:

"Det er så konkret, at jeg håber, at der kan ske noget indenfor de kommende dage," lyder det fra AGF målmanden.

Hvilke klubber interessen stammer fra, har ikke været til at opstøve, men Sevilla har for ganske nyligt lejet en keeper ud til engelske Fulham, og det kunne meget vel være her, at der er interesse for Jovanovic. Beløb der nævnes på nettet varierer mellem alt fra 8 til 15 mio.