Historisk: AGF Kvindefodbold spiller i Ceres Park

Foto: Shutterstock

Næste lørdag den 15. august skrives der sportshistorie i Aarhus, når AGF Kvindefodbold spiller holdets første hjemmekamp i Gjensidige Kvindeligaen efter skabelsen af det nye hold, der blev præsenteret i foråret.

For at fejre det nye hold og et som led i den løbende markering af, at AGF's hjemmebane, Ceres Park i år fejrer 100 års jubilæum, spiller AGF Kvindefodbold deres første hjemmekamp på Ceres Park lørdag den 15. august kl. 14.

Her står AGF Kvindefodbold overfor de danske mestre fra Fortuna Hjørring, der for første gang kan opleves på Ceres Park. Så der er på alle måder lagt op til en stor sportslig dag med et historisk vingesus i Ceres Park næste lørdag.

"Siden vi i marts offentliggjorde AGF Kvindefodbold, har vi glædet os til denne dag. Det bliver stort for spillerne at træde ind på Ceres Park i den hvide AGF-trøje. Men det bliver også en stor dag for byen, for AGF og for dansk fodbold som sådan. Det er historisk, at AGF nu har et kvindehold, og vi kunne ikke ønske os en bedre kamp end én mod mesterholdet fra Fortuna Hjørring til at starte sæsonen på hjemme i Aarhus," siger direktør i AGF, Jacob Nielsen.

 

 

Vil sætte ny rekord

Billetsalget til kampen mellem AGF og Fortuna Hjørring starter i dag - tirsdag den 4. august kl. 10 fra AGF.dk - og AGF Kvindefodbold håber at kunne sætte en ny tilskuerrekord allerede i anden runde af Gjensidige Kvindeligaen.

"Et af formålene med AGF Kvindefodbold er at øge interessen for kvindefodbold i Aarhus. Derfor håber vi at se mange tilskuere til kampen, og vores ambition er, at vi allerede i den anden kamp i sæsonen kan sætte en ny tilskuerrekord for Gjensidige Kvindeligaen. Det kræver, at vi bliver over 1.023 tilskuere, der er den nuværende tilskuerrekord i ligaen. Så mens 3F Superligaen holder pause, kan vi kun opfordre Aarhus til at komme i Ceres Park og støtte byens nye hold, så holdet kan komme godt i gang med deres første sæson i hvidt," siger chef for AGF Kvindefodbold, Marie Greve.

Lørdag den 8. august starter AGF Kvindefodbold den nye sæson på udebane mod FC Nordsjælland. Og derefter gælder det altså kampen mod Fortuna Hjørring lørdag den 15. august kl. 14 i Ceres Park. AGF Kvindefodbold får hjemmebane på Vejlby Stadion, men vil altså - som på næste lørdag - fra tid til anden også spille i Ceres Park.