Bundu på vej videre? Så meget vil bejler betale

Bundu er på vej væk fra AGF. Foto: Shutterstock.

Der er ingen tvivl om Bundus talent, og siden forårets helt store gennembrud har rygterne om et salg floreret. Nu melder der sig en seriøs bejler på banen, der er klar til at slippe nogle kroner.

Mange havde nok drømt om, at Bundu ville have fundet forårsspillet frem efter coronanedlukningen, men det lykkedes ikke rigtigt for den talentfulde spiller at komme helt op i gear.

På trods af de manglende minutter og det lidet flatterende spil efter pausen, så havde Bundu spillet så godt op til pausen, at han havde gjort fin reklame for sig selv. Derfor stod bejlerne i kø allerede inden pausen og selvom interessen er stilnet lidt af efter pausen, så virker det oplagt med et sommersalg.

Ekstra Bladet mener, at der er stor interesse for kantspilleren og interessen er særdeles varm i Belgien. Her er det Anderlecht, der går forrest som bejler, og det passer sandsynligvis AGF ganske udmærket. Det virker ikke som om, at der er nogle forhandlinger om en forlængelse på Bundus kontrakt på vej, så derfor er det nu talentet skal skydes af, hvis AGF vil have lidt kroner og ører i kassen for deres guldfugl.

Ekstra Bladets oplysninger plejer at være nogenlunde valide og ifølge dem kan AGF forvente et bud på omkring 20 millioner kroner på Bundu fra Anderlecht. Dertil kan komme en videresalgsklausul eller andet, der potentielt kan skyde prisen i vejret senere.

Vi ønsker Bundu held og lykke med en eventuel ny klub, selvom han nok lige i øjeblikket udelukkende tænker på at blive rask efter sin coronasygdom.