Tragisk ulykke koster ung kvinde livet

Foto: Shutterstock

En 23-årig kvinde er afgået ved døden efter et trafikuheld.

Østjyllands Politi beder tirsdag offentligheden om hjælp. Årsagen er et alvorligt færdselsuheld, der indtraf i Aarhus tirsdag eftermiddag. Her blev en 23-årig kvinde slået ihjel, da hun blev ramt af en bil. Nu beder politiet vidner, der var tilstede i området, om at træde frem, så ordensmagten kan få et mere klart billede af, hvordan hændelsen udspillede sig. 

Det fortæller Østjyllands Politi selv i en pressemeddelelse, som de har offentliggjort onsdag formiddag. 

"Tirsdag klokken 15.00 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var sket et alvorligt færdselsuheld i krydset Edwin Rahrs Vej/Åby Ringvej i Åbyhøj, hvor en kvindelig fodgænger var blevet ramt af en bil," udtaler Østjyllands Politi, inden de fortsætter: 

"Det stod hurtigt klart, at den 23-årige kvinde, der var blevet ramt af bilen, havde fået alvorlige skader, og hendes liv stod ikke til at redde. Hendes pårørende er underrettet."

Trafikken påvirkes stadig

Politiet fortæller, at den 27-årige, mandlige fører af den bil, der påkørte kvinden, er blevet anholdt og er i øjeblikket ved at blive afhørt til sagen, ligesom en bilinspektør er tilkaldt for at undersøge uheldsstedet nærmere.

Østjyllands Politi vil dog meget gerne høre fra vidner til uheldet med henblik på at få klarlagt de nærmere omstændigheder. Hvis du så, hvad der skete før, under og efter den 23-årige kvinde blev ramt af bilen, så vil politiet meget gerne høre fra dig på telefon 114. 

Trafikken er fortsat påvirket, da uheldsstedet ikke kan passeres i nordgående retning. Den nordgående trafik bliver derfor ledt udenom, mens den sydgående trafik ikke er påvirket. Tidshorisonten er pt. ukendt, men det vil blive meldt ud via twitter, når der åbnes for trafikken.

Var du tilstede ved ulykkesstedet i går? Så kontakt straks Østjyllands Politi på telefon 114.