LIGE NU: Voldsom brand - luk døre og vinduer

Foto: Genrefoto - dette er ikke villaen som lige nu brænder og sætter brandvæsnet på arbejde, Shutterstock.com

Politiet assisterer lige nu brandvæsnet ved en kraftig brand i en villa - beboere i området opfordres til at lukke døre og vinduer. 

Politiet assisterer lige nu brandvæsnet ved en kraftig brand i en villa - beboere i området opfordres til at lukke døre og vinduer. 

Der er lige nu brand i en villa på Mejlbyvej i Hårup nær Hjortshøj. Ilden har godt fast i husets tag og det udvikler derfor en del røg, det skriver TV2 Østjylland. Østjyllands Politi opfordrer derfor også folk til at holde sig på afstand og respektere afspærringerne.

“Vi har afspærret Mejlbyvej i Hårup for at give brandvæsenet plads til at få branden slukket,” fortæller kommunikationskonsulent Jakob Christiansen ved Østjyllands Politi til TV2 Østjylland. 

Politiet opfordrer på Twitter naboer til at gå indendøre og lukke vinduer og døre, hvis de kan lugte røg. 

“Det er ikke en farlig røg, men en helt almindelig røg, som stadig kan være ubehagelig og derfor kommer vi med den opfordring,” lyder det fra Jakob Christiansen.

 Anmeldelsen om branden kom klokken 13.05.

Brandvæsnet har haft røgdykkere i den brændende villa og de har ikke fundet noget som indikerer at der skulle være mennesker fanget i branden. Villaen er beboet, men politiet kan ikke på nuværende tidspunkt oplyse, om beboerne er kontaktet.