Corona-skænderi i bussen ender i dødstrusler og spytklatter

Den højspændte situation udviklede sig i bussen. Foto: Shutterstock

Mandag kom to kvinder op og toppes i en bus.

En 32-årig kvinde anmeldte mandag en episode i bybus nr. 1A i Aarhus. Den 32-årige fortalte, at hun kl. ca. 17.00 stod på bussen på Klostertorvet i retning mod Park Alle. Her satte hun sig på et sæde med ryggen mod vinduet.

Det fortæller Østjyllands Politi i døgnrapporten tirsdag, hvor politiet også efterlyser en kvinde, der spiller en central rolle i historien. 

"Nu går jeg ned og slår hende ihjel"

Ved Hans Hartvig Seedorfs Stræde stod en anden kvinde på bussen, som satte sig på sædet ved siden af den 32-årige. Det gjorde den 32-årige utilpas, da hun gerne ville holde den anbefalede afstand på grund af coronavirus/covid-19. Den 32-årige sagde derfor til kvinden, at hun syntes de sad for tæt. Til de svarede kvinden; ”hvad vil du gøre ved det?”

Den 32-årige fortalte, at hun for at undgå en konfrontation rejste sig for at flytte sig, men at kvinden hurtigt gjorde det samme. Kvinden gik først bagud i bussen og så tilbage mod den 32-årige, og da hun kom forbi, gik hun bevidst ind i den 32-åriges ben.

Da bussen nåede til Park Alle holdt den stille, og buschaufføren bevægede sig ned i bussen i anden anledning. Da kvinden fik øje på ham, råbte hun; ”Hvad vil du gøre – nu går jeg ned og slår hende ihjel”, vendte sig om og gik direkte ned til den 32-årige og spyttede hende i ansigtet før hun forlod bussen.

Hvem er hende her? 

Østjyllands Politi vil meget gerne i kontakt med den omtalte kvinde, så sagens præcise detaljer kan blive klartlagt. Derfor har de udsendt et signalement af hende. Kvinden beskrives som:

  • Ca. 45 år
  • Formentlig mellemøstlig oprindelse
  • Almindelig af bygning
  • Mørkt/leverpostejfarvet hår sat op i hestehale
  • Havde høretelefoner med ledning

Har du oplysninger om kvinden, bedes du kontakte Østjyllands Politi på tlf. 114.