Corona-skænderi i bussen ender i dødstrusler og spytklatter

Den højspændte situation udviklede sig i bussen. Foto: Shutterstock

Mandag kom to kvinder op og toppes i en bus.

En 32-årig kvinde anmeldte mandag en episode i bybus nr. 1A i Aarhus. Den 32-årige fortalte, at hun kl. ca. 17.00 stod på bussen på Klostertorvet i retning mod Park Alle. Her satte hun sig på et sæde med ryggen mod vinduet.

Det fortæller Østjyllands Politi i døgnrapporten tirsdag, hvor politiet også efterlyser en kvinde, der spiller en central rolle i historien. 

Læs også

Kan give opkast og diarré: Rejer tilbagekaldes øjeblikkeligt

"Nu går jeg ned og slår hende ihjel"

Ved Hans Hartvig Seedorfs Stræde stod en anden kvinde på bussen, som satte sig på sædet ved siden af den 32-årige. Det gjorde den 32-årige utilpas, da hun gerne ville holde den anbefalede afstand på grund af coronavirus/covid-19. Den 32-årige sagde derfor til kvinden, at hun syntes de sad for tæt. Til de svarede kvinden; ”hvad vil du gøre ved det?”

Den 32-årige fortalte, at hun for at undgå en konfrontation rejste sig for at flytte sig, men at kvinden hurtigt gjorde det samme. Kvinden gik først bagud i bussen og så tilbage mod den 32-årige, og da hun kom forbi, gik hun bevidst ind i den 32-åriges ben.

Da bussen nåede til Park Alle holdt den stille, og buschaufføren bevægede sig ned i bussen i anden anledning. Da kvinden fik øje på ham, råbte hun; ”Hvad vil du gøre – nu går jeg ned og slår hende ihjel”, vendte sig om og gik direkte ned til den 32-årige og spyttede hende i ansigtet før hun forlod bussen.

Læs også

Klar til hedebølgen? Se hvor billigt du kan blive kølet ned

Hvem er hende her? 

Østjyllands Politi vil meget gerne i kontakt med den omtalte kvinde, så sagens præcise detaljer kan blive klartlagt. Derfor har de udsendt et signalement af hende. Kvinden beskrives som:

  • Ca. 45 år
  • Formentlig mellemøstlig oprindelse
  • Almindelig af bygning
  • Mørkt/leverpostejfarvet hår sat op i hestehale
  • Havde høretelefoner med ledning

Har du oplysninger om kvinden, bedes du kontakte Østjyllands Politi på tlf. 114.

Læs også

Beder mand om at samle hundelort op: Det skulle hun aldrig have gjort