Bil triller rundt efter kollision: Men hverken mor eller søn har sele på

Foto: Shutterstock

En mor og hendes søn var på vej gennem morgentrafikken, da uheldet skete.

Tirsdag klokken 07.24 skete der et færdselsuheld på Damagervej i Viby. Sådan fortæller Østjyllands Politi i døgnrapporten onsdag. Her var en 25-årig kvinde kom kørende ad Damagervej og igennem et kryds, da hun af ukendte årsager ramte en bil, der holdt parkeret ved fortovet i modsatte side, hvorefter hendes egen bil væltede og trillede rundt på taget.

Barn var ikke spændt fast

Den 25-årige kvinde kunne ikke selv komme ud af bilen, mens hendes søn, som også var med, men ikke havde været fastspændt, blev hjulpet ud af nogle forbipasserende. Det viste sig, at kvinden heller ikke selv havde haft sikkerhedssele på, og hun blev derfor både sigtet for ikke selv at have været fastspændt, ikke at have fastspændt sit barn og for ikke at have overholdt sin vigepligt, da hun kørte ud i krydset.

Kvinden blev hjulpet ud og blev kørt til behandling på sygehuset, men var ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade.

Kører ind i påhængsvogn

Det var dog ikke det eneste trafikuheld, der indtraf i politikredsen tirsdag. Sidst på eftermiddagen var den gal igen.

Klokken 16.19 skete der et færdselsuheld på Beringvej i Hasselager. En 24-årig mandlig traktorfører havde formentlig været i gang med at bakke ud fra indkørsel med en påhængsvogn bagpå og var i den forbindelse kommet til at holde på tværs af kørebanen, da en anden bil, ført af en 29-årig mand kom kørende og påkørte påhængsvognen.

Uheldet medførte betydelige skader på den 29-åriges bil og han pådrog sig en flænge i hovedet. Den 24-årige blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.