Storklub vil samarbejde med AGF

RB Leipzig er efter sigende interesserede i et samarbejde med AGF. Foto: Shutterstock

RB Leipzig har klaret sig fremragende i Bundesligaen de sidste par år. Nu vil den tyske storklub til at etablere et samarbejde med en dansk klub. Den klub kunne blive AGF.

Ifølge den tyske avis Bild er AGF én af de klubber, som Leipzig er interesseret i at etablere et sportsligt samarbejde med.

Samarbejdet har med andre klubber betydet, at unge talenter fra klubberne RB Leipzig og RB Salzburg kommer på græs i mindre klubber i mindre ligaer. Dermed kunne AGF blive en del af talentudviklingen for RB Leipzig, der har mange spændende spillere på holdkortet, man kunne forestille sig blive sendt på låneophold.

Det er ikke kun AGF, som den tyske klub vil samarbejde med. Mulige andre klubber inkluderer bl.a. hollandske Vitesse Arnhem, KV Oostende i Belgien og FC St. Gallen i Schweiz.

Ifølge Bild, har RB Leipzig ikke ønsket at kommentere på, hvilke klubber klubben skulle være interesseret i at samarbejde med. I stedet har den tyske klub udtalt til Bild, at "vi er i kontakt med flere forskellige klubber fra ind- og udland om en lang række ting." Det er ikke ligefrem en udtalelse, man bliver klogere af.

Om interessen i AGF også skyldes interesse i én af AGFs spillere er endnu uvist. Det er dog ikke utænkeligt, at RB Leipzig har fået øjnene op for AGF gennem et scoutingarbejde af f.eks. Mustapha Bundu.

Der er ikke kommet nogle kommentarer fra AGF om det mulige samarbejde.