Skal du bruge et lækkert jakkesæt til bryllup?

Foto: Shutterstock

Hvis du er en mand, og du skal til en festlig begivenhed, får du højst sandsynligt brug for et jakkesæt. Det er nemlig den foretrukne dresscode i Danmark, såvel som i udlandet, når mænd skal til fest. Når du skal bruge et jakkesæt, er der flere ting, der skal gå op i en højere enhed. Først og fremmest skal jakkesættet være pænt. Det skal også være behageligt at bære, og så skal det naturligvis også passe til din stil.

Derfor er det en god idé at få skræddersyet dit jakkesæt. På den måde er du sikret et jakkesæt, der passer til netop dig. Læs med videre, hvis du vil vide mere om, hvordan du får det helt rette jakkesæt.

Start med en opmåling

Uanset om du skal bruge et jakkesæt til arbejdet, fest eller et jakkesæt bryllyp, skal du altid starte med en opmåling. Her får du målt din krop af en skrædder, så du er sikker på, at jakkesættet passer perfekt til dig.

Når sættet passer godt til dig, ser det først og fremmest bedre ud. Du kommer hverken til at svømme i sættet, og det kommer heller ikke til at stramme nogle uheldige steder. I stedet ligner det næsten, at sættet er malet på dig.

Når sættet er skræddersyet efter dine mål, føles det også bedre at bære. Her er ikke nogle for lange ærmer, bukser der strammer, eller noget helt tredje. I stedet er sættet behageligt, så du kan fokusere på at have en god oplevelse til festen.

Vælg et design

Efter opmålingen er det tid til at designe selve jakkesættet. Her kan du selv vælge, hvordan dit jakkesæt skal se ud. Blandt andet har du mulighed for at vælge blandt:

  • 2-delt jakkesæt med skjorte
  • 3-delt jakkesæt med skjorte
  • 2-delt jakkesæt med skjorte og slipsesæt

Det er helt op til din personlige præferencer, hvilken type jakkesæt du skal vælge.

Foruden designet har du også mulighed for at vælge stof og farver. På den måde ender du med at skabe netop det jakkesæt, som du drømmer om. Når du skal til fest, vil det være tydeligt, at du bærer et sæt, der både passer dig godt, og som du har det godt i.