Skaf dig selv den gode nattesøvn i en kontinentalseng

Foto: Pexels

Annoncørbetalt indhold

Søvn er et basalt menneskeligt behov, som vi alle har brug for. Det er i den tid, vi sover, hvor vi restituerer kroppen og gør, at vi kan fungere i vores ellers nogen gange travle hverdag. Sengen er derfor en essentiel del af vores søvnbehov, da en god seng kan give god nattesøvn. Kontinentalseng er en de af typer for senge, der findes på markedet og følgende kan være relevant at vide om denne sengetype, før man går ud og køber en.

Kontinentalsengens opbygning

Kontinentalsengen defineres ved at bestå af tre forskellige lag. Det først lag i bunden er boxmadrassen. Ovenpå er der en springmadras og øverst er en topmadras. Med de tre forskellige lag kan kontinentalsengen også blive højere end andre senge, hvorfor den kan være essentiel til dem med en dårligere ryg, som har svært ved at bukke sig for langt ned.

En seng er ikke bare en seng

Man kunne ofte tro at senge bare er skabt, så den passer til alle mennesker. Det kan på sin vis også være rigtigt, men med ny udviklingsteknologi har man forbedret sengene, så de kan tilpasse sig det enkelte menneskes behov.

Vi er alle for eksempel bygget forskelligt i kropstørrelse, og kan derfor have brug for forskellig støtte når vi sover. Sengene i dag kan laves så de har en mere fast madras eller en blødere madras, alt efter hvilket behov man har, hvor en lettere person kunne anvende en blød eller medium madras, og en større person kunne måske bruge en mere fast madras, som giver den rigtige støtte. Desuden kan du også få topmadrasser i dag, som tilpasser sig kroppen, når du sover. Ydermere differentierer vi i temperaturer, og derfor kan du i dag få madrasser, der er specielt lavet til mennesker, der fryser mere eller mennesker, der nemt får det varmt.