Sådan kan du få en simpel men effektiv garderobe til mænd

Der er rigtig mange forskellige medier både sociale og trykte, der kan give et indtryk af hvordan du skal klæde dig og altså hvad din garderobe skal kunne. Nogle bliver inspireret af de forskellige strømninger, og andre synes måske i højere grad, at det kan være uoverskueligt og svært at navigere i. Ligger du i sidstnævnte kategori, så er der her hjælp at hente for dig, da der vil dykkes ned i simple måder at fremme en effektiv garderobe.

 

Hav dit hverdagstøj i fokus, men forglem ej et sæt til de særlige dage

Vores garderobe er måske noget, som vi trækker særligt meget på i hverdagen. Det er vores garderobe der her danner basen for, hvad vi kan præstere af outfits. Og det er selvfølgelig helt essentielt at den indebærer de items, der sammen danner din personlige stil. Men en rigtig god garderobe kan måske også lidt mere – den kan nemlig også være vores afsæt til de store dage, hvor hverdagstøjet ikke længere kan følge med. Så du kan jo overveje om du for eksempel vil investere i et jakkesæt til dig selv. Det kan jo være det jakkesæt du synes bedst om blandt et stort udvalg af jakkesæt til mænd. Men du kan måske gøre dig selv en tjeneste at kære dig en smule om detaljerne, og sikre dig at det er et jakkesæt, der for det første emmer af dig og som også sidder rigtigt godt. På den måde er det nemlig et jakkesæt du kan trække på til flere begivenheder, eller bruge dele af, når dresscoden tillader det. Og så behøver du altså ikke finde en hurtig nødløsning his og her, fordi de jakkesæt du har ikke længere passer dig fysisk eller stilmæssigt.

 

Baser garderoben på de basale items og byg derudfra

Når du skal bygge din hverdagsgarderobe, så kan de basale items være et rigtigt godt sted at starte. På den måde har du altid noget stilrent at tage på. Det kan redde mange tøjkriser. Og når du så har styr på de enkle elementer i garderoben, som udgør et rigtigt godt fundament, så kan det være du har et godt øje til nogle andre items, som du så kan bygge din garderobe ud med. På den måde sikre du dig, at du både tøj til mange forskellige lejligheder og hurtigt og nemt kan sætte mange af dine ting sammen.