Ønsker du flere bæredygtige løsninger til hverdagen?

Foto: Shutterstock

I dag fylder emner som klimadebatten og fremtidssikring rigtig meget i alle borgers hverdag. Det gør de fordi vi blandt andet oplever temperaturstigninger og hører om problemerne verden står overfor, på daglig basis. Sagt på en anden måde, så er det svært at lukke øjnene for udviklingen, derfor ønsker størstedelen af befolkningen at gøre hver deres indsats.

Genkender du følelsen af at ville hjælpe til en mere bæredygtig fremtid? Selvom det kan være svært at forestille sig at gøre nogen som helst forskel, som har en større betydning, så må vi huske at mange små ting gør en kæmpe forskel.

Hvad er DECOY?

Decoy er et mærke som især er kendt for sine bæredygtige kollektioner af strømper, undertøj og strømpebukser, men også deres serie af undertrøjer, sweatshirts og sweatpants. Serier som du kan finde af mærket Decoy på denne hjemmeside. Decoy fremstiller bæredygtig tøj i økologisk bomuld, flere af varerne er GOTS certificeret, bambus eller recycled polyester. Altså er det lavet af bæredygtige materialer, som er CO2 neutrale. Produkterne kan du få i flere forskellige størrelser og farver, du kan se udvalget ved ovenstående link. Det er ikke kun bæredygtige produkter, men også lækre materialer.

Køb bæredygtigt

Det kræver ikke det store at bidrage til mere bæredygtighed, faktisk handler det om at finde de mere bæredygtige løsninger. Mærker som Decoy er med til at bidrage til en mere bæredygtig fremtid, og det er nemt at gøre en forskel ved helt simpelt at købe tøj fra dette mærke i stedet for dit sædvanlige købssted. Det er vigtigt at tage med at du ikke går ned på kvalitet ved at benytte dig af bæredygtige mærker som Decoy, tværtimod.

Ændring af hvor vi køber vores tøj er en metode til at handle mere bæredygtigt som med tiden vokser. Ser vi på hvor mange som benytter sig af genbrugsbutikker, så kan vi se at det er en tendens som er blevet meget moderne i dag. Det handler om at mindske fremstillingen af tøjprodukter, men da produkterne fra Decoy er fremstillet af bæredygtige materialer, så er det også en måde at handle mere bæredygtigt. At ændre sine tøjvaner er en simpel og næsten for nem måde at gøre en forskel, når vi igen snakker om klimadebatten osv. men det er de små ting som tæller.