Guide: sådan beskytter du bedst din iPhone imod skader

Foto: Shutterstock

Annoncørbetalt indhold

Er du træt at, at din iPhone konstant får ridser, skrammer og skader? Eller ønsker du bare ikke at gå rundt og bekymre dig over, om den nu er grundigt nok beskyttet? Så er du kommet til det helt rette sted. Herunder får du nemlig en guide til, hvordan du bedst beskytter din iPhone imod skader. 

Invester i et solidt cover

Det første du skal gøre, for bedst at beskytte din iPhone imod skader, er at investere i et solidt cover. Her er der ikke blot tale om et almindeligt, billigt cover. Ønsker du at gøre din iPhone ekstra slidstærk, skal du investere i et solidt og tykt cover. Her er et tykt læder-eller silikonecover en god ide. Et slidstærkt cover behøver ikke nødvendigvis være grimt og upraktisk! Du kan finde både flotte og praktiske iPhone covers mange forskellige steder. Leder du efter et Iphone 13 cover, skal du blot søge efter dette. 

Brug slidstærk skærmbeskyttelse

Når du har investeret i et stærkt og solidt cover, der beskytter bagskærmen, er det tid til, at du skal finde beskyttelse til frontskærmen. På de nyere iPhones er både bagskærmen og frontskærmen lavet af glas. Det er dog stadig frontskærmen, der kræver mest beskyttelse. Derfor er det vigtigt, at du anskaffer dig slidstærk skærmbeskyttelse. Der findes to slags skærmbeskyttelse: blød og hård. Det blødeste er lavet af gummi, mens det stærkeste er lavet af glas. Skærmbeskyttelsen er et ekstra lag skærm, der beskytter den rigtige skærm. Du kan altså sagtens få ridser og revner, uden det reelt set skader din rigtige skærm. 

Vælg et etui

Du kan sagtens beskytte din iPhone med et solidt cover og slidstærk skærmbeskyttelse. Er du dog meget aktiv, kan du have brug for ekstra beskyttelse. Denne ekstra beskyttelse kunne eksempelvis være et etui. Et etui er et særligt cover, der beskytter både frontskærmen og bagskærmen på din iPhone. Vælger du at investere i et etui som ekstra beskyttelse til din telefon, skal du dog være opmærksom på etuiets størrelse. Etuiet er nemlig mere omfangsrigt end et almindeligt cover, og det vil derfor også fylde mere samt være tungere. Det er dog en god løsning for dig, der ønsker 100 procent beskyttelse af din iPhone!