Guide: 3 ting du skal opleve i Spanien i 2023

Foto Pexels

Det er endnu engang blevet tid til at overveje de kommende sommerferieplaner. Rigtigt mange vælger Spanien som deres favorit rejsedestination - og det er med god grund! Der er nemlig et hav af forskellige ting at se og opleve i det smukke land. Overvejer du lige nu, om din sommerferie 2023 skal gå til Spanien? Så læs med herunder, hvor du får en guide med 3 ting, du skal opleve i Spanien i 2023. Find flybilletter spanien allerede i dag!

Casa Battlo i Barcelona

Rigtigt mange anser den spanske by Barcelona som én stor turistby. Selvom der findes mange turristattraktioner i Barcelona, findes der også en lang række små perler, som med garanti er et besøg. En af disse små perler er eksempelvis Casa Battlo. Casa Battlo er en billedsmuk ejendom, der i sin tid blev designet af den verdenskendte arkitekt Gaudi. Både inde-og udenfor bygningen finder du smukke farver og krummelurer, der ikke længere ses i moderne bygninger. 

Det Kongelige Palads i Madrid

Madrid er en af de mest populære, spanske byer. I Madrid finder du nemlig lækker mad og fantastisk stemning. Udover dette finder du dog også Det Kongelige Palads. Det Kongelige Palads i Madrid er en storslået bygning, der tager dig hele 300 år tilbage. Hvis du leder efter royal historie i udlandet, er dette den absolut perfekte attraktion for dig. Vælger du at besøge Det Kongelige Palads i Madrid, skal du forberede dig på lang ventetid. Der er nemlig rigtigt mange, der ønsker en guidet tur i det smukke palads. Der er dog ingen tvivl om, at det er ventetiden værd!

Vandsjov i Siam Park

Er du ikke til hverken imponerende arkitektur eller royal historie, findes der selvfølgelig også andre muligheder for dig i Spanien. Er du afsted med din familie, kan du eksempelvis med fordel besøge Siam Park i Costa Adeje. Denne vandpark minder absolut ikke om noget, vi har i Danmark. I Siam Park finder du alt, hvad hjertet kan begære, når det kommer til vandsjov. Du vil blandt andet finde et stort udvalg af vilde vandrutsjebaner, undervandsakvarier, saltvandsbassiner og meget mere. Er du, eller din familie, vaskeægte vandhunde? Så er det her uden tvivl den rette attraktion i Spanien!