Få et job i udlandet med Dansk Udlandsrekruttering

Drømmer du om at arbejde i udlandet i dit sabbatår? Tag chancen og kast dig ud i et nyt eventyr. Kom ud og oplev verden og start et spændende arbejde sammen med Dansk Udlandsrekruttering.

Dansk Udlandsrekruttering kan hjælpe dig med at finde et spændende job og komme til din drømmedestination samtidig. 

Læs med i denne artikel og bliv inspireret til dit næste sabbatår i udlandet med et spændende nyt job.

Kom i gang med Dansk Udlandsrekruttering

Dansk Udlandsrekruttering er en virksomhed, som giver dig gratis hjælp til at finde et job i udlandet, lave et professionelt CV på engelsk og forberede dig til din jobsamtale. Her kan du finde en håndfuld spændende jobs forskellige steder i verden. 

På hjemmesiden får du masser af værktøjer, som kan hjælpe dig i gang med at finde et arbejde i et land, som passer til dine behov.

Hvis du længes efter et eventyr, så kan Dansk Udlandsrekruttering hjælpe dig i gang.

Få et stærkere CV

Mange drømmer om at rejse til udlandet i deres sabbatår. Ofte rejser man efter gymnasiet, før man starter på et studie, eller før man begynder at arbejde. 

Når du finder et arbejde i udlandet, kan du slå to fluer med et smæk. Kom ud og oplev verden, og undgå at der kommer huller i dit CV. Et udenlandsk arbejde kan i den grad pynte på CVet, og måske hjælpe dig med at finde dit drømmearbejde i fremtiden. 

Hvad du kan forvente

Hos Dansk Udlandsrekruttering kan du finde mange forskellige jobs i udlandet. Du kan blive Casino Dealer i Malta, Kundeservice Agent i Grækenland eller kunderådgiver i Letland. Dette er kun få eksempler på de mange forskellige jobs, som du kan finde hos Dansk Udlandsrekruttering.

Udover at hjælpe dig med at finde et arbejde, så kan Dansk Udlandsrekruttering også hjælpe dig med både flybilletten og logi til der, hvor du rejser hen.

Ydermere kan du forvente en fleksibel arbejdsplan, professionel oplæring, sundhedsforsikring, teambuilding-aktiviteter og mange andre goder og fordele.

Sådan kommer du i gang

Din rejse starter hos Dansk Udlandsrekruttering. Start med at tage kontakt og tag en samtale med en af virksomhedens medarbejdere. Dernæst kan du få hjælp til at sammensætte et passende CV. 

Dansk Udlandsrekruttering kan ud fra dit CV rådgive dig i, hvad for et arbejde, og hvad for en rejsedestination, som kunne passe til dine kompetencer og ønsker. 

Når du er klædt godt på, så kan du begynde at forberede dig på din jobsamtale med firmaet i udlandet. 

Skulle du lande drømmejobbet, så kan Dansk Udlandsrekruttering hjælpe dig med at komme afsted, finde bolig, tegne forsikring og meget mere. Ring eller send en e-mail i dag, så kan du tage det første skridt mod dit udenlandseventyr.