Derfor er det blevet mere populært at købe luksus-ure

Foto: Shutterstock

Annoncørbetalt indhold

De seneste år er folk begyndt at strømme til ur-butikkerne for at investere flere tusinde kroner i dyre luksus-ure. Men hvorfor er interessen for ure pludselig steget så markant? Er vi bare blevet vildt interesseret i at klæde os ekstra modebevidst? En af grundende til denne eksplosion på ur-markedet er også, at folk er begyndt at se luksus-ure som en lukrativ investering. 

Hvordan kan det fungere i praksis? Vi har svarene til dig i denne artikel. 

Luksus-ure som investeringsaktiv

Det unægteligt at et luksus-ur ser lækkert ud omkring vores håndled, men det er ikke kun derfor, at urene er steget i popularitet. Mange danskere har nemlig fået øjnene op for luksus-ure som en investeringsmulighed. Luksus-ure som IWC, Patek Phillipe eller det smarte Rolex submariner herreur er blevet nogle af de mest populære investeringsaktiver på ur-markedet. 

Hvorfor? Fordi ens formue er 100% stabil og sikret, når man sætter den i et luksus-ur. De seneste mange år er luksus-ure kun steget i værdi, og det fortsætter de med at gøre. Flere og flere danskere har kunne købe og sælge deres luksus-ure for en markant større indtjening efter blot en håndfuld år.

Inflation har haft en indflydelse 

Den stigende interesse i at investere i ure, kan eventuelt hænge sammen med den nuværende inflation og krise, som hærger landet og mange andre steder i verden. Pengene på vores bankkonto bliver langsomt ædt op af inflationen, og mennesker leder desperat efter nye måder at sikre deres formue på. 

En god mulighed er at investere i luksus-ure. Hvis du sidder med en større formue som en opsparing eller pension, så gør du klogt i at sætte pengene i et luksus-ur. Dine penge står sikkert mod inflation og andre kriser i et ur, og du er garanteret at kunne lave en indtjening på det. 

Luksus-ure koster dig dyrt

Det går ikke, at du bare går ned til din lokale urhandler og investerer i hvilket som helst ur – i hvert fald ikke hvis du er ude efter at vokse din formue. Det anbefales at du investerer mindst mellem 50.000 og 80.000 kr. i et ur, hvis du gerne vil se en stor indtjening. Investering i ure kræver altså, at du har en del stående på bankkontoen til at starte med.