5 gode steder at spille tennis i Aarhus

Foto: Shutterstock.com

Vil du gerne gå til tennis et sted i Aarhus? I denne artikel får du en lille oversigt over nogle af dine muligheder.

Annoncør betalt indhold

Hasle tennisklub

Denne tennisklub er et dejligt sted at tage hen, hvis man er passioneret omkring tennis. Her er der plads til folk af alle aldersgrupper, så man for eksempel også kan tage børnene med og dele ens glæde ved spillet sammen med dem.

Du skal dog være opmærksom på, at du ikke har mulighed for at leje udstyr ved dem. Derfor er det også nødvendigt, at du lige tager et kig på Tennisshoppen.dk, før du tager afsted, og køber dit eget udstyr hjem.

Aarhus Lawn-Tennis Selskab

Denne tennisklub ligger meget mere centralt og er derfor også meget populær blandt tennis-entusiaster rundt om i Aarhus. Måske den også er det helt rette valg for dig?

Den ligger i et dejligt smukt område og er en af de ældste tennisklubber i området. På den måde føler man sig også en del af noget større og noget historisk.

Aarhus 1900 Tennis

Denne tennisklub er en god klub, hvor man også har mulighed for at spille på højere plan. Hvis man gerne vil prøve kræfter med at spille på professionelt plan, så er der også mulighed for det her. Du vil derfor ofte også støde på nogle af de helt store navne indenfor tennisverdenen, hvis du spiller tennis her – og det gøre tennisklubben ekstra attraktiv.

Både børn og gamle kan være med i denne tennisklub og det er oplagt sted at tage hen som familie. Her kan man få sig nogle gode stunder sammen og dyrke familiebåndet.

Brabrand Idrætsforening

Denne tennisklub ligger lidt længere udenfor byen men er helt perfekt til dem, som netop bor i dette område og gerne vil spille lidt tennis. I denne tennisklub kan du forvente nogle flotte og vedligeholdte baner i pæne omgivelser.

Der hører også et fint cafeteria med, så man eventuelt kan få sig en kop kaffe med sin modstander, efter man har afgjort spillet.

Aarhus Gymnastik Forening af 1880

I denne klub kan man spille mere end blot tennis. Det kan derfor være et godt sted at tage hen, hvis man gerne vil prøve kræfter med andre sportsgrene også.

Men hvis det blot er tennis, der hiver i en, så er der også meget gode muligheder for dette. Banerne er meget gode og vedligeholdte. Og ligesom med mange andre tennisklubber rundt om i kommunen, så er der plads til både unge som gamle.

Hvilken skal du vælge?

Hvilket sted du vælger at spille kommer jo an på mange ting. Det kommer først og fremmest an på, hvor det er du bor henne i Aarhus. Det er trods alt en større by og der er ingen grund til at tage til en tennisklub på den anden side af byen, hvis der ligger en lige rundt om hjørnet.

Derudover skal det lige nævnes, at det er helt i orden at prøve nogle forskellige steder af, indtil du finder det rette.