3 must haves til den vordende mor

Foto: Shutterstock.com

Annoncørbetalt indhold

Hvis du eller din kæreste/kone er gravid, så er du garanteret allerede i fuld gang med at samle alle de nødvendige ting sammen til din lille babys ankomst. Det kan være meget overvældende, og det kan virke som om, at det ingen ende vil tage med alle de ting, som man skal have købt, barnevogn, krybbe, puslebord, osv. Det kan derfor være nemt at glemme nogle af de som mor, og ikke barn, skal bruge. Vi har derfor samlet en liste over små, men meget vigtige ting, som du endelig ikke må glemme at købe.

1. Brystpumpe

Enhver mor vil fortælle dig, at en brystpumpe er et af de vigtigste redskaber efter fødslen. Selvom du har alle intentioner om at give din lille nye baby mælk fra brystet, så kan en brystpumpe stadig være et vigtigt redskab. Du vil nemlig skulle bruge en brystpumpe, hvis du skal være væk fra dit barn i længere tid, og derfor har brug for at have noget mælk gemt væk, som kan tages i brug senere. En brystpumpe kan også hjælpe, hvis du har spændte bryster eller døjer med ømme brystvorter eller brystbetændelse.

2. Amme BH

Når du skal til at amme din lille nye, så kan det blive trættende konstant at skulle fjerne sin BH eller rykke rundt på den, så du kan få plads. Det kan derfor være smart at investere i en amme BH, så du slipper for besværet. Når du bruger en amme BH, kan du nemlig fjerne koppen uden at skulle have hele BH’en af. Se det er smart.

3. Kropspleje

Det er hårdt for din krop at være gravid, og den gør sig derfor fortjent til alt den pleje, som den kan få. Det er derfor, at du bør investere i noget rigtigt lækkert hudpleje til dig selv eller den gravide kvinde. Der findes rigtig meget lækkert hudpleje specielt lavet til gravide kvinder. Strækmærker er helt normale, men hvis du alligevel vil prøve at mindske dem mest muligt, er der massere af cremer på markedet, som hjælper på netop dette problem.

Din graviditet kan meget hurtigt komme til at handle om hvad babyen har brug for og skal bruge efter sin ankomst. Dette er selvfølgelig også super vigtigt, men det er også vigtigt at huske på hvad du eller din kone/kæreste har brug for.