Søn havde behov for hjælp: Nu er "årets far" anholdt

Foto: Rigspolitiet

Det bliver dyrt for en 45-årig far, at han gjorde en tjeneste for sin søn.

Søndag blev både en far og hans søn anholdt, da Østjyllands Politi rykkede ud. 

Det var en patrulje fra politiet, der søndag omkring klokken 21.30 blev opmærksom på en bil, der holdt parkeret på tværs af nogle p-båse på Viborgvej i Aarhus V.

Betjentene tog kontakt til den 20-årige mand, som sad bag rattet, og da det lugtede af hash i bilen, besluttede patruljen at ransage den.

Det viste sig at være en god idé. 

Gemt under noget plastbeklædning fandt betjentene både nogle poser med kokain og nogle poser med hash. Den 20-årige blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af narko med henblik på salg. 

Møder "tilfældigvis" den mistænkes far

På baggrund af fundet i bilen tog politiet til mandens lejlighed i Brabrand for at foretage en ransagning.

Da betjentene kom frem, fik de øje på en knust rude i entrédøren, og nede på vejen meget tæt på lejligheden stod den 20-åriges 45-årige far. Ved siden ham lå en lille kasse. 

Betjentene valgte at undsøge kassen nærmere. Det viste sig at den indeholdt både noget hash og kokain. 

Fundet fik betjentene til at undersøge faderen nærmere. I lommen havde faren en bushammer, og da politiet mistænkte, at han havde brudt ind i sin søns lejlighed for at fjerne stofferne derinde, blev han ligesom sin søn anholdt.

Under visitationen blev han desuden fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, som han blev sigtet for at besidde. Inde i lejligheden var der flere små kasser med hash, skunk og kokain, som alle blev beslaglagt.