Særlige fordele til Aarhusianere: Nyt design-hostel åbner i byen

Snart kan du opleve BOOK1 i Aarhus. Foto: Pressefoto

Den 6. maj åbner Brøchner Hotels endelig dørene til det tidligere hovedbibliotek i Mølleparken. Den oprindelige biblioteksbygning fra 1934 er omdannet til et nyt luksus design hostel, BOOK1, der med foodcourt, bar og loungeområder - og særlige fordele til lokale - bliver et nyt mødested i Aarhus.

I takt med den nationale genåbning, kan aarhusianerne nu også se frem til åbningen af det nye design hostel ved Mølleparken. Boutique hotelkæden Brøchner Hotels, som står bag BOOK1, har udnyttet ventetiden på bedste vis til at finpudse rammerne for det nye design hostel i Aarhus.

"Vi har ventet utålmodigt siden sidste år, hvor vi måtte udskyde åbningen af BOOK1. Nu er timingen helt rigtig, BOOK1 står superskarpt, og vi glæder os meget til at kunne åbne dørene til vores nye gæster i Aarhus", fortæller Martin Dyrholm, direktør for BOOK1 Design Hostel .

Det nye design hostel er rykket ind i det tidligere hovedbibliotek, som har gennemgået en komplet transformation med respekt for den oprindelige arkitektur. Med unikke rammer viser BOOK1 vejen for en nytænkning af hostel-oplevelsen. Overnatningen foregår enten i bunk bed dorms, 'pod dorms', kendt fra luksus capsule-hoteller i Japan, eller i private værelser og eksklusive hostel suiter. Og gæsterne kan bruge deres telefon til at checke ind og ud, låse døren og åbne deres private skab på værelserne.

Foruden overnatning byder BOOK1 også på bar, loungeområder og en ny food court, der ledes af den lokale madiværksætter MIB, som i forvejen har flere spisesteder i Aarhus. Alt sammen åbent for den lokale Aarhusianer såvel som hostel-gæsten.

Nyt mødested, lokale fordele og åbningstilbud

Ligesom det tidligere hovedbibliotek var et mødested i byen, vil BOOK1 også være det. Om man mødes til frokost eller middag ved langbordene i MIBfoodcourt, drinks i baren eller til et kaffemøde på farten. Det nye design hostel har også bevaret gennemgangen fra Latinerkvarteret til Mølleparken og vil dermed fortsat binde byen sammen.

MIBfoodcourt tilbyder et miks af madkoncepter, eksempelvis et nordisk pizzakoncept, smørrebrød og et bageri. Her serveres også den økologiske morgenmad 'Good Morning. It's Organic!'. Lobby baren har sin helt egen signatur, nemlig 'Bunks & Buckets', der i sin enkelthed går ud på drinks i plus size versioner. Hver dag fra kl. 17.00 - 18.00 er der desuden 'Bottoms Up', hvor der er gode priser i baren.

Som noget helt særligt tilbyder BOOK1 lokale fordele og åbningstilbud til naboerne. Alle med bopæl i Aarhus kan til enhver tid blive del af 'Hey Neighbour' og få 10 % fast rabat på alt i baren samt invitationer til events og særlige tilbud.

"Vi håber, at BOOK1 bliver et sted, som aarhusianerne vil tage til sig. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at det bliver et dynamisk og levende sted i byen, der er interessant for både overnattende gæster men i høj grad også for lokale, som vil opleve at hovedbibliotekets sjæl som mødested er ført videre", udtaler Martin Dyrholm.