Sådan får du tid til både børn, træning og kærligheden

Foto: PR

Du lever måske et rimelig travlt liv med børn og er tilmed meget aktiv. Du har endnu ikke haft held med at finde den eneste ene.

 

Måske du bruger masser af tid på at lede, og har oprettet profiler på mange forskellige dating sider, men stadig lykkes det ikke for dig. 

Fortvivl ej. Det er ikke meningen, at det skal være så svært og krævende. Det kan være så simpelt, som at du bare ikke har fundet dating siden, der passer lige netop til dig, som også er forælder. 

Hvilken af de mange datingsider er bedst for dig

Det virker som om, at der nu om dage, er uendelig mange dating sider at vælge imellem. Det kan være helt overvældende, overhoved at begynde at finde dem, læse anmeldelser af dem, og prøve dem af. Det er ikke værd at spilde tid på. Der skal jo også være tid til at træne og være sammen med børnene, og alt det andet, der er vigtigt for dig. 

Det nemmeste du kan gøre, hvis du er i uråd, er at finde en god oversigt. Find frem til en hjemmeside, der har listet og anmeldt, alle eller mange dating sider. Det vil gøre det nemt at sammenligne. 

Du vil da også være opdateret på, hvilke er de bedste til dags dato. Derudover kan du se, hvor mange brugere de forskellige sider har, hvor gammel man skal være for at have en bruger, om de er gratis eller koster penge, og meget mere. 

En sjov aktiv date  

Når du så har fundet din vej gennem beskrivelserne af alle dating siderne, og fundet den, som er bedst for dig, finder du forhåbentlig også en date.  En fantastisk måde at slå to fluer med et smæk er, at invitere din date til at lave noget aktivt sammen. 

Det behøver bestemt ikke bare være strenge og ensformig motion. Overrask din date med en firkantet, nedgravet trampolin. Du købte den måske for børnenes skyld, men folk i alle aldre kan more sig med den.  

Det er udfordrende, og man kan lære mange nye ting, hvis man blot er modig. Ikke nok med, at du finder de rigtige dating sider, og får mere tid til at træne og lege med børnene, du kan også inkludere din date i herlighederne. 

Det er tilmed mere romantisk at gøre noget aktivt derhjemme. Så er der jo plads til, at aktiviteten pludselig kan fyre op under passionen. Det kan nemt ske, når man sådan hopper rundt på trampolin sammen.