Ny restaurantkæde vil være den bedste i Danmark

Allerede i morgen åbner familien sin anden restaurant, men der går ikke længe, før der er mindste fire-fem nye spisesteder.

I løbet af de seneste par måneder, er der desværre mange virksomheder, der har måtte dreje nøglen om.

Det har dog ikke været tilfældet for restauranten, Pizza Hytten, der er ejet af den italienske Zirafi-familie. Restauranten er i øjeblikket placeret på Guldsmedgade i Aarhus, men i fremtiden vil man formentlig se Pizza Hytten flere steder i Danmark.

Familien går med store ambitioner om at blive de bedste i hele Danmark, og derfor udvider Pizza Hytten nu deres forretning.

I første omgang er der fire til fem nye restauranter på vej bare i Aarhus, men derudover vil familien også etablere restauranter i resten af Danmark.

“Vi vil være de bedste i Danmark. Vi tror virkelig på, at vi vil få success med vores nye butikker, da vi vil holde den helt samme høje standard, som den de forventer at få fra vores butik på Guldsmedgade. Vi har stort fokus på, at man kan regne med, at pizzaen er lige god i alle vores butikker,” fortæller leder af Pizza Hytten på Guldsmedgade, Luciano Zirafi, til Århus Stiftstidende.

Åbner i morgen

Foruden de fire-fem restauranter, der er på vej i Aarhus, så fremgår det allerede nu af Pizza Hyttens hjemmeside, at der er restauranter på vej i både København og Aalborg.

 Den næste restaurant som familien åbner, bliver på Frederiks Allë i Aarhus i morgen den 1. juni. Allerede to uger efter åbner den tredje restaurant, når Mejlgade i Aarhus også får en Pizza Hytten, som de kan spise i.