Mette Frederiksen udtaler sig: Kommer med ny melding mandag

Foto: Shutterstock

Mandag morgen kommer statsministeren med en spritny melding.

Nu deler statsminister Mette Frederiksen (S) en besked på sin Facebook. 

I et nyt opslag med blå himmel som baggrund toner statsministeren mandag frem og kommer med en besked, som mange danskere har ventet længe på. Det tyder nemlig på, at regeringen er i land med deres udspil til en kommende finanslov for Danmark, og nu fortæller statsministeren, hvornår danskerne kan forvente at høre detaljerne. 

"Glæder mig over den gode aftale," skriver statsminister Mette Frederiksen (S), inden hun fortsætter: "Vi netop har lavet sammen med arbejdsmarkedets parter, der skal beskytte mod arbejdsløshed."

Deler vigtig nyhed

Statsministeren fortæller, at regeringen planlægger at fortælle mere i løbet af mandagen. Her vil regeringens oplæg til landets husholdnings budget blive lagt frem, så både offentligheden og de politiske kolleger på Christiansborg kan få et indblik i udspillet

"Senere præsenterer vi regeringens forslag til finanslov," fortæller Mette Frederiksen. Derefter er der derudover vigtige ting på dagsordenen for Mette Frederiksen og resten af regeringen. 

"Og så har vi resten af dagen regeringsseminar. Blandt andet om klima og økonomisk genopretning," skriver statsministeren, inden hun ønsker alle en god dag. Præcis, hvornår regeringens udspil fremlægges vides endnu ikke, blot at det bliver i løbet af mandagen.