Lav din egen adventskrans, gå i Snapseskole eller broder på Jellycats: Det kan du opleve i Magasin i julen

Vinduerne er dekoreret og julen er lige om hjørnet. Foto: Magasin du Nord

Kom og oplev Magasin i julen, hvor forretningen prydes med smuk og nostalgisk udsmykning og masser af hyggelige aktiviteter for hele familien. Temaet for i år er personlige julegaver, hvor man har mulighed for at sætte sit helt eget præg på årets gaver.

Nu nærmer juletiden sig, som for de fleste er lig med familietid, søde sager og massevis af hygge. I Magasin er julen noget helt særligt, og derfor kan aarhusianerne blandt andet se frem til at opleve en flot og nostalgisk udsmykning inde såvel som ude:

"I år er julen meget speciel for Magasin i Aarhus, da vores julebelysning på facaden er blevet fornyet og fremstår rigtig flot med den oplyste tekst: Hele Danmarks Julegavehus. Når man træder ind i forretningen, kan man se frem til at opleve en klassisk jul med snemænd, juletræer og guirlander. For at bryde med det traditionelle har vi valgt at tilføre moderne elementer i et gennemgående tema med guld og støvede nuancer af rosa, grøn og blå, som spiller rigtig godt sammen," siger Rose Fadhel, der er eventkoordinator i Magasin i Aarhus.

Foruden et gennemgående farvetema kan aarhusianerne glæde sig til at opleve forskellige ikoner, der går igen i hele forretningen, eksempelvis mus, kaktusser og hjerter, som har fået en julet og moderne twist. Derudover kan ikonet Veronica traditionen tro opleves som en del af Magasins juleudsmykning, hvor hun tager på eventyr rundt omkring i børneafdelingen.

Gør dine julegaver personlige

Hele december vil desuden byde på masser af hyggelige juleaktiviteter for hele familien i Magasin. Hver søndag vil der eksempelvis være forskellige events, hvor der blandt andet er mulighed for at pynte et honninghjerte, få initialer på et tørklæde eller en julepyjamas fra Magasin samt blive forkælet med lækker julechokolade.

"Vi har gjort ekstra meget ud af julen i Magasin med masser af hyggelige og sjove events. Mange er vores kunder er interesserede i at sætte deres eget præg og være en del af årets gaver, og derfor tilbyder vi forskellige workshops, hvor man selv er en stor del af den kreative proces, når man eksempelvis kan lave sin egen adventskrans, honninghjerte eller snaps. Vi glæder os derfor til at byde alle velkomne i dagene op til jul," slutter Rose Fadhel i en pressemeddelelse. 

Magasin holder åbent fra kl. 10-22 fra d. 13. december og helt frem til jul. Med Magasins goodie-app er det muligt at holde sig opdateret omkring de forskellige arrangementer.

Magasins juleprogram:

 • 27. november: ’’Lav din egen adventskrans’’ med Julie Wettergren.
 • 30. november:  Få trykt initialer med guldbogstaver på Magasins julepyjamas til hele familien.
 • 1. december: ”Pynt et honninghjerte” kl. 13-16 på boligetagen for Magasins Goodie medlemmer.
 • 6. december: Fashion Friday på dameetagen.
 • 8. december: Jellycat-brodering (Køb en Jellycat og få broderet navn gratis i øret af bamsen).
 • 8. december: ”Snapseskole” kl. 13-16 på herreetagen.
 • 13. december: Fredagsbar på herreetagen.
 • 15. december: ”Få initialer på et Magasin tørklæde” kl. 13-16 på boligetagen.
 • 20. december: Fashion Friday på dameetagen.
 • 22. december: ”Få en julechokolade” kl. 13-16 på dameetagen.
 • 4/12-23/12 – YSL gravering (Køb et YSL beauty produkt og få graveret navn gratis).
 • 30/11-23/12: Ikoniske Veronica julehygger med børnene lørdag og søndag kl. 11-15.
 • I udvalgte dage i weekenderne i december måned byder Mad&Vin på lækre smagninger.