Her er AGFs modstander i Europa

Foto: AGF

Lodtrækningen til første kvalifikationsrunde af Europa League, er netop overstået, og det står nu klart, hvem AGF skal møde den 27. august.

Klokken 13.00 i dag sad mange spændte AGF-fans og fulgte med, da der skulle trækkes lod til den første kvalifikationsrunde af Europa League turneringen for den kommende sæson.

AGF er nemlig tilbage i europæisk fodbold efter en flot sæson, der resulterede i bronzemedaljer og en sejr i den afgørende kamp om Europa, hvor de mødte fynske OB.

Det stod på forhånd klart, at AGF ville være seedede til dagens lodtrækning, og dermed ville de højst sandsynligt møde en modstander, der på papiret ville være dårligere end dem selv.

Derudover stod det også allerede klart, hvilke hold AGF ville risikere at kunne trække på forhånd.

UEFA har nemlig parret 94 hold i 15 grupper, og her er AGF havnet i gruppe 7. Modstanderen ville dermed være et useedet hold fra denne gruppe, og her var der blot FC Honka Espoo og FC Ilves Tampere fra Finland og FC DAC 1904 Dunajská Streda fra Slovakiet.

AGF skal møde…..

Honka Espoo.

AGF blev trukket som det første hold, og dermed skal AGF spille kampen mod finske Honka Espoo på hjemmebane.

Kampen skal afvikles den 27. august, men på grund af coronavirussen vil der ikke være tilskuere til stede.

Fakta om Honka Espoo

Honka Espoo endte i 2019-sæsonen på en 5. plads efter de første 22 kampe.
Derefter endte de på en 3. plads i slutspillet, hvorefter de kvalificerede sig til Europa League kvalifikationsspillet via en finalesejr over to kampe mod IFK Mariehamn, hvor de sammenlagt vandt med 3-1

I den nuværende sæson ligger Honka Espoo på en 4. plads, hvor de har 14 point efter de første fire kampe.