Headbangers Ball Tour vender tilbage til Aarhus med internationalt lineup

Med en slagkraftig metalpakke enhver hornslyngende elsker af hårdtslående musik bliver nødsaget til at købe ind på, vender Headbangers Ball Tour tilbage til Aarhus med bravour. Det er tung feinschmeckerei fra øverste hylde.

MTV Headbangers Ball Tour hylder kult-TV-programmet af samme navn, og hyldesten giver anledning til håndtegn fra enhver, der har hang til hårdtslående musik. VoxHall i Aarhus lægger scene til. Det kan næsten kun gå galt i pitten, for med den begrænsede plads foran scenen er der musikalske øretæver i luften, lyt bare til Fleshgod Apocalypses nye udspil "Sugar" i videoen ovenover. KRÆS!

I år er det Kataklysm, Whitechapel, Fleshgod Apocalypse og Dyscarnate, der er på programmet. Et program der hylder dødsmetallen i forskellige afskygninger. Fra den tekniske core over det melodiske og symfoniske til det, der for de fleste øregange bare synes som larm. Det skal nok blive en god dag i helvede. 

Canadiske Kataklysm har perfektioneret deres melodiske dødsmetal siden 1991, mens amerikanske Whitechapel har været på banen med deres deathcore siden 2006. Italienske Fleshgod Apocalypse spiller en form for teknisk, symfonisk dødsmetal, der har gjort bandet berømt langt uden for hjemlandets grænser, mens engelske Dyscarnate spiller en mere umiddelbar omgang dødsmetal af den mest massive slags.

Tag forskud på julen den 10. december på VoxHall. Med et skud død kan du sikkert lige klar den kvalmende julemad og familie-tamtam i stor stil. 

Dato: 10. december 2019
Pris: 325,-
Scene: VoxHall
Billetsalg: Fondenvoxhall.dk