Grøn Koncert melder alt udsolgt i seks byer: Du går også forgæves efter billetter i Aarhus

Foto: Shutterstock, Photosorensen

Grøn Koncert har annonceret, at billetterne til den sjette by nu er udsolgt.

Den årlige musikbegivenhed har nok engang tiltrukket tusindvis af musikelskere til sine sommerkoncerter, som kombinerer live-musik og støtte til Muskelsvindfonden.

Grøn Koncert er en tradition, der har løbet gennem 38 år. Den byder på en unik blanding af kendte og nye kunstnere. Hvert år samles folk fra hele Danmark for at nyde musikken og fællesskabet.

Grøn Koncert er ikke kun kendt for musikken, men også for sin betydning for fællesskabet og velgørenhed. Trods tidligere udfordringer har arrangørerne formået at tilpasse sig og finde nye måder at engagere publikum på.

Grøn har allerede meldt udsolgt i Tårnby, Aarhus, Odense, Næstved og Valby.

Nu kan Kolding slutte sig til rækken af udsolgte koncertbyer.

De seks udsolgte koncertpladser kan glæde sig til at opleve nogle af de bedste liveartister på den danske musikscene, når Blæst, Burhan G, HUGORM, Jada, Kesi, Scarlet Pleasure, Tobias Rahim og TV·2 indtager scenen på Grøn 2024.

Billetsalget slår igen i år rekord efter rekord.

Der er derfor stor glæde at spore hos Theis Pedersen, indsamlingschef for Muskelsvindfonden:

"Det er magisk med 6 udsolgte ud af 8 koncerter. Vi forventer, at Aalborg og Esbjerg kommer med i løbet af den næste måneds tid. Således kan vi for andet år i træk melde om fuldt hus hele vejen rundt. Det gør en kæmpe forskel for Grøn festen og Muskelsvindfondens arbejde," fortæller Theis i en pressemeddelelse.

Der er stadig billetter i Kolding og Esbjerg.