DMI: Sådan bliver Sankt Hans-vejret i din landsdel

Foto: Shutterstock.com

Der er nok rigtig mange, der er ekstra interesseret i dagens vejrudsigt. Kan vi nyde det smukke Sankt Hans-bål i tørvejr eller ej?

Det ser heldigvis ud til at blive rigtig flot vejr i hele landet, ifølge DMI, og herunder kan du se, hvordan vejret bliver lige præcis der, hvor du bor.

Sådan bliver vejret i Nordjylland

I Nordjylland bliver det i dag tørt og solrigt. Temp. op mellem 18 og 23 grader, køligst ved Jammerbugten, og let til jævn fra nordvest og vest drejende sydvest. I aften fortsætter det tørre og solrige vejr med temp. omkring 19 grader.

Sådan bliver vejret i Midt- og Vestjylland

Midt og Vestjylland får tørvejr og solskin. Temp. op mellem 18 og 23 grader køligst ved Vestkysten, og let til jævn fra nordvest og vest drejende sydvest. I aften bliver det også tørt og de fleste steder solrigt med temp. omkring 19 grader. 

Sådan bliver vejret i Østjylland

DMI melder også om flot Sankt Hans-Vejr til Østjylland. Temp. op mellem 20 og 23 grader, tørt og solrigt og let til jævn fra nordvest og vest drejende sydvest om eftermiddagen stedvis skiftende. I aften fortsat tørt og de fleste steder solrigt med temp. omkring 19 grader. 

Sådan bliver vejret i Syd- og Sønderjylland

Solskin og tørvejr. Det kommer til at præge dagens vej i Syd- og Sønderjylland. Temp. op mellem 18 og 23 grader, dog køligst ved Vestkysten og Vadehavet, og let til jævn fra nordvest og vest drejende sydvest. I aften tørt og de fleste steder solrigt med temp. omkring 19 grader. 

Sådan bliver vejret på Fyn

Ifølge DMI kan Fyn også se frem til tørt og solrigt vejr. Temp. op mellem 20 og 23 grader og let til jævn fra nordvest og vest drejende sydvest om eftermiddagen stedvis skiftende. I aften tørt og de fleste steder solrigt med temp. omkring 19 grader. 

Sådan bliver vejret i København og Nordsjælland

Sjælland og København får også tørt og stort set solrigt i løbet af dagen. Temp. op mellem 20 og 23 grader og let til jævn fra nordvest og vest. I aften tørt og de fleste steder solrigt med temp. omkring 19 grader. 

Sådan bliver vejret på Vest- og Sydsjælland samt Lolland-Falster

Her bliver dagens vejr også tørt og mest solrigt. Temp. op mellem 20 og 23 grader og let til jævn fra nordvest og vest. I aften tørt og de fleste steder solrigt med temp. omkring 19 grader. Så Sankt Hans-bålet kan nydes i tørvejr.

Sådan bliver vejret på Bornholm

På Bornholm bliver det tørt og både perioder med sol og skyer. Let til jævn vind fra nordvest og temp mellem 17 og 20 grader. Aftenens vejr byder også på solrigt vejr med temp. omkring 17 grader. 

Over hele landet meldes der altså om tørvejr og sol, og DMI konkluderer også, at det bliver ‘flot vejr sankthansaften’.