DMI er sikre: Sneen bider sig fast og det bliver rigtigt koldt

Sneen ser ud til at fortsætte onsdag og torsdag: Foto: Shutterstock

Resten af ugen præges af sne, slud og minusgrader.

Onsdag vågnede mange danskere op til hvide marker og slud på forruden af bilerne. 

Tirsdag aften og nat faldt der sne i dele af Danmark. Det ser ud til, at det kolde og småhvide vejr fortsætter onsdag. DMI fortæller, at selvom dagen kan byde på nogen sol, så vil der kommer byer med tøsne og slud på tværs af Danmark. 

Det fortæller DMI onsdag. 

Hos det meteorologiske institut forventer man, at temperaturen vil befinde sig mellem to og fem grader i løbet af dagen. Onsdag nat går det dog stik den modsatte vej. Her vil forventes minusgraderne at sænke sig over landet. Visse steder kan der blive helt ned til -5 grader, ligesom der er overhængende fare for sne- og sludbyger. 

De lave temperaturer sammenholdt med nedbøret gør, at der er en risiko for, at det hvide pudder bliver liggende på gader og stræder. 

Koldt vejr fortsætter

Torsdag fortsætter den kolde stime. 

Her mener DMI også, at aftenen kan blive kold, selvom dagen starter flot. Efter alt at dømme vil torsdag lægge ud med lidt eller nogen sol. Det får du en brat ende. Senere på dagen forventes byger med slud og ned, ligesom temperaturen igen kun lige vil slæbe sig over frysepunktet.

Den forventes at holde sig på mellem 2-5 grader. 

Fredag regner meteorologerne med, at temperaturen fortsat vil holde sig på samme leje. Sneen burde dog holde sig væk, så det er gode nyheder, hvis har planlagt udendørs aktiviteter i