DMI: Denne uge bliver tør, solrig og med 30 grader

Foto: Shutterstock

I denne uge forventer DMI, at termoteret når op på 30 grader.

Det er ikke kun coronavirus, der har gjort sommeren i Danmark til en blandet fornøjelse. Siden foråret har vejret også været særdels omskifteligt med lige rigeligt gråvejr og overskyede dage for de flestes vedkommende. I denne uge ser det dog ud til, at bøtten bliver vendt og termoteret når de eftertragtede 30 grader. 

Det fortæller DMI i deres syvdøgns prognose, hvor der mandag morgen er blevet skruet op for temperaturen.

Tørt, solrigt og VARMT

Ifølge DMI bliver det onsdag, at det rigtigt bliver sjovt at holde ferie inden for landets grænser. Her trækker temperaturen sig op på 24 grader. Det meste af landet kan se frem til et tørt og solrigt vejr. Termoterets himmelflugt fortsætter torsdag, hvor det forventes at ramme 28 grader. Selvom torsdagen starter lidt overskyet, tager dagen revanche senere hen. 

Fredag holder temperaturstigningen pause for en stund. Den falder dog ikke. Så arbejdsugens sidste dag ser ud til at blive solrig, tør og med 28 graders varme. Lørdag bliver også tør og solrig. Her regner DMI dog med, at termometeret lige tager de sidste to nøkker op af stige og danskere i det meste af landet kan glæde sig til 30 graders varme. 

Temperaturen forventes at holde sig på 30 grader eller en anelse lavere fra søndag og frem.