Aarhus Letbane aflyser flere afgange på grund af vedligeholdelse

Foto: Shutterstock, Melander

Hvis du normalt benytter dig af de sene afgange med Aarhus Letbane, bør du finde alternative rejsemuligheder i den kommende tid. Fra den 29. maj vil der være vedligeholdelsesarbejde, der påvirker trafikken om aftenen, og flere afgange bliver derfor aflyst.

Afgange på linje L2 berørt

Vedligeholdelsesarbejdet på linje L2 betyder, at der den 29. og 30. maj ikke vil være afgange mellem Aarhus Universitetshospital og Lisbjergskolen/Lystrup fra cirka kl. 21.30 og resten af aftenen. Derudover vil Letbanen fra den 16. til 20. juni ikke køre mellem Odder og Aarhus H på de sene aftenafgange.

Linje L1 påvirket i juni

For linje L1 vil der fra den 2. til 13. juni være ændringer i køreplanen. Den sidste afgang fra Grenaa bliver kl. 20.11, mens den sidste afgang fra Aarhus H. bliver kl. 20.48.

Disse ændringer skyldes også vedligeholdelsesarbejde på strækningen.

Ingen rejsegaranti

Midttrafik har oplyst, at rejsegarantien ikke vil dække i de tilfælde, hvor afgange bliver aflyst som følge af vedligeholdelsesarbejdet. De beklager de gener, dette vil medføre for passagererne.

For opdaterede oplysninger om afgangene henvises til Rejseplanen og Midttrafik live, hvor man kan finde information om de alternative rejsemuligheder.

De nævnte vedligeholdelsesarbejder er nødvendige for at sikre en sikker og pålidelig drift af letbanen fremover, og Midttrafik arbejder på at minimere generne for passagererne så meget som muligt.

Du kan se køreplanerne her.